Kráska (20) na fetu si vydloubala oči před kostelem! Obětovala je kvůli… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kráska (20) na fetu si vydloubala oči před kostelem! Obětovala je kvůli…

Život bez očí si dívka pochvaluje.
Život bez očí si dívka pochvaluje. (Foto: Facebook)

Dvacetiletá Kaylee Muthart z amerického Andersonu už drogy nebere. Přestala poté, co si po požití metamfetaminu v záchvatu toxické psychózy vydloubala oči. Bylo to 6. února a mladá žena si vše pamatuje do nejmenších detailů. Byla tehdy přesvědčená, že dělá dobrý skutek…

„Myslela jsem, že všichni mrtví jsou uvězněni ve svých hrobech a Bůh je v nebi sám a že já musím obětovat něco velmi důležitého, abych je osvobodila a poslala na cestu k Bohu,“ popsala Kaylee, co se jí honilo hlavou.

„Vydloubala jsem si oči z důlků holýma rukama a pastorovi, který se tam objevil, jsem řekla: ˈModlete se za mě, chci vidět světlo, modlete se za měˈ,“ dodala. Lékaři už dívce pomoci nedokázali, o zrak přišla. Stalo se tak jen pár dnů před tím, než měla nastoupit na léčení z drogové závislosti. Pervitin jí totiž prvně dali kolegové, ale nakonec si ho dávala celý půlrok.

Od té doby se dívka drog nedotkla, léčení nebylo potřeba. Kaylee si sice musí zvyknout na život bez zraku, ale zatím si ho nemůže vynachválit. „Život je teď krásnější, než byl, když jsem byla na drogách. Teď můžu být znovu Kaylee. Raději budu slepá a sama sebou, než na drogách a to myslím zcela upřímně,“ dodala.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.