Herzigová slavila 45. narozeniny: Synové ji dojali dárkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Herzigová slavila 45. narozeniny: Synové ji dojali dárkem!

Těžko uvěřit, že Eva patří mezi pětačtyřicátnice.
Těžko uvěřit, že Eva patří mezi pětačtyřicátnice. (Foto Instagram, Profimedia.cz)

Ani luxusní šperky, ani přepychové kabelky za tisíce. Topmodelka Eva Herzigová se na sociální síti pochlubila dárky k 45. narozeninám, které ji zahřály u srdce ze všeho nejvíc.

Ještě ani pořádně neotevřela oči, a už měla u postele první gratulanty. Synové George (9), Philipe (7) a Edward (4) přepadli maminku přímo v ložnici, kam jí společnými silami přinesli dort s pěti svíčkami a vlastnoručně vyrobená přáníčka.

„Hezké narozeniny, jsi nejlepší máma na světě,“ napsal jí nejmladší Edward. S úhledným písmem mu zřejmě pomáhali bráškové. „Miluju tě až ke hvězdám a zpátky. Navždy tvůj,“ vyznal se Phillipe. A nejstarší George jí na přáníčko nakreslil i českou vlajku.

„Snídaně do postele. Moji sladcí hoši. Už nechci nic víc,“ okomentovala jejich snažení dojatá máma, která půlkulatiny oslavila před čtyřmi dny.

Na video s Herzigovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
13. 3. 2018 • 10:53

Fuj tajxl, to jsem se lek'!!!! Proč se nenají? Je otřesná a hnusná a šeredná a odporná, asexuální a odpudivá! Mají tentokrát pisálkové pravdu v tom, že těžko uvěřit, že je jí pětačtyřicet.. Vypadá na pětašedesát - taková vyschlá vyzáblá kostra, stoletá vysloužilá dorota, prostě hnus, ty dásně, pět chlupů na šeredné lebze, šeredný ksicht, není na ní ani jediná pidivěc hezká, celá je odporná a nechutná, zvedá se mi žaludek.. to je fakt síla, cpát tohle jako ideál krásy, tenhle nezdravý tvor fakt není dobrý příklad...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.