Přiznání vdovy Mihulové: Pán Bůh pro mě někoho má | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Přiznání vdovy Mihulové: Pán Bůh pro mě někoho má

Alena Mihulová
Alena Mihulová (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

Smutek ze ztráty osudové lásky, závislost na alkoholu i deprese pohřbila Alena Mihulová (52) v minulosti. Vdova pro režisérovi Karlu Kachyňovi (†79) po čtrnácti letech od jeho smrti přiznala, že čeká na nového muže.

Roky, kdy se jí nedařilo v soukromém ani pracovním životě, jsou ty tam. Herečka, která se dlouho smiřovala se ztrátou životní lásky, prožívá nejen díky dceři jednu z nejlepších životních etap. „Určitě prožívám jedno z nejšťastnějších pracovních období. A protože to tak dřív nebylo, dovedu to dvakrát tolik ocenit,“ přiznala Aha! s pokorou na slavnostním předávání 25. ročníku cen filmové a televizní akademie Český lev.

„A dokonce bych řekla, že i v životě jsem šťastná. Mám šťastnou dceru, která má přítelkyni. A jsou to obě zlatíčka. A protože mám šťastnou dceru, tak jsem i šťastná matka,“ řekla nadšeně Aha! v Rudolfinu, kde jí dělala společnost Natálie (23) i se svou přítelkyní, kterou bere herečka za svou druhou dceru.  Zároveň ale přiznala, že je konečně ochotna pustit do svého života i novou lásku. „Tak jak jsem měla naději na dobrou práci, která přišla, tak tohle taky přijde. Ale nemusím číhat, Pánbůh pro mě určitě někoho má,“ přiznala v naději a s úsměvem Mihulová, pro kterou byl Kachyňa dlouho jediným mužem, kterého si dokázala představit po svém boku.



Přečtěte si
mord
12. 3. 2018 • 08:57

ukaž svou fotku šmudlo ať je sranda

babapsi
12. 3. 2018 • 08:15

dokonce jako cikánská, nebo indiánská babička !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.