Krainová strachy bez sebe: Rychlý převoz manžela do špitálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krainová strachy bez sebe: Rychlý převoz manžela do špitálu!

Simona Krainová
Simona Krainová (profimedia.cz)

Na tuhle noc asi jen tak nezapomene. Jejího manžela Karla Vágnera (41) musela totiž přivolaná záchranka převést rychle do nemocnice. Co přesně se stalo, si Simona Krainová (45) nechala zatím pro sebe. Žádná banalita to ale evidentně nebyla.

Ještě před pár týdny si užívala romantické večery na Zanzibaru, teď běhá mezi lékárnou a špitálem. „Moji chlapi padali jeden po druhém. Max s angínou první, pak Bruno a Karla včera dokonce odvezla rychlá,“ šokovala v sobotu fanoušky na Instagramu.

 

Co přesně ho upoutalo na nemocniční lůžko, zatím neprozradila. Pouze naznačila, že jeho problémy souvisí s imunitou. Z nejhoršího by ale měl být venku. „Ten pocit strachu byl zabíjející, ale jedu z nemocnice s dobrou zprávou. Doma ještě leží v posteli ty mé dva největší dary života a čekají na mámu a antibiotika,“ dodala modelka, která sama loni kvůli totálnímu vyčerpání zkolabovala na akci v Brně.



Přečtěte si
ivoadler
15. 3. 2018 • 19:08

Oslabené imunitě věřím. Ona to není žádná sranda, lítat z jednoho klimatu do druhého. Se strachem čekám, s jakou se naši vrátí z Kapverd.

jity
11. 3. 2018 • 09:29

Holt má starosti jako spousta žen. Sice o sebe dbá, ale přece jen proti věku neni léku, stárnou bude jako každý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.