Bavič Novotný: Smutná zpráva z nemocnice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bavič Novotný: Smutná zpráva z nemocnice

Novotný má problémy se zdravím od roku 2013, kdy ho na letišti postihla mrtvice.
Novotný má problémy se zdravím od roku 2013, kdy ho na letišti postihla mrtvice. (Foto Aha! – R. Klejch, P. Machan)

Zdravotní potíže baviče Petra Novotnéhp (70) sužují již od roku 2013, kdy prodělal těžkou mrtvici. Nyní leží oblíbený bavič v nemocnici a lékaři jsou v jeho případě bezmocní.  I přesto, že by mu pomohl poměrně jednoduchý zákrok, lékaři ho po tolika narkózách a ve špatném zdravotním stavu nemohou operovat.

Bavič Novotný by potřeboval operaci prostaty, ale vzhledem k jeho zdravotnímu stavu není operace možná. „Narkóza by byla příliš riskantní. Navíc byl po posledním převozu do nemocnice tři dny v umělém spánku,“ řekl jeho syn Pavel Novotný (41) Blesku.

Novotný sice už neleží na ARO, kde ho hlídaly přístroje, přesto si ještě nějaký čas podle lékařů ve vojenské nemocnici pobude. Jeho zdravotní problémy odstartovala těžká mrtvice, ze které se oblíbený bavič nikdy pořádně neoklepal. O tři roky později mu selhaly ledviny a pak se přidalo srdce. Dostal infarkt a v IKEM musel podstoupit operaci srdce.
Poté, co se Novotný dozvěděl o smrti muzikanta Jana Turka (†71) se jeho zdravotní stav ještě více zhoršil a začal mu selhávat organismus a opět skončil v Ústřední vojenské nemocnici. Zatím poslední komplikaci prodělal letos začátkem února, kdy někdejšímu moderátorovi Novot či Dobrot šlo o život, selhávaly mu orgány.
Naštěstí s Novotným byla jeho pohotová manželka, která i přes protesty svého manžela zavolala sanitku, a zachránila mu tím život. Lékaři oblíbeného baviče uvedli na 60 hodin do umělého spánku.


 Bavič Novotný po mrtvici: Nevzpomíná si na svou roli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
7. 3. 2018 • 23:46

Zpočátku se mi líbil, pak už moc ne, ale pak už moc ne.Na pódiích začala byla doba přioplzlých vtipů a on se k tomu trendu přidal. Tohle si nezaslouží.Celý život má snad jen jednu ženu, o rodinu se stará, adoptoval dítě k dalším svým dětem, postavil jim dům , nikomu nic neukrad, práci herce neflákal. Tak co sakra komu udělal !

lesnismes
5. 3. 2018 • 22:41

Nejlepsi bavic vsech dob,jeho pribehy nemaji konkurenci.Hodne zdravi pane Novotny

ararat
5. 3. 2018 • 19:39

hm že by babochlap..jardavozembouch hm...asi beladona Markéta

defakto
5. 3. 2018 • 16:25

... zdravím Novotnýho !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.