Poprava snoubenců na Slovensku: Horor na pitevně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Poprava snoubenců na Slovensku: Horor na pitevně

Zavražděný Ján Kuciak (+27) se svou přítelkyní Martinou (+27), která byla zastřelena s ním.
Zavražděný Ján Kuciak (+27) se svou přítelkyní Martinou (+27), která byla zastřelena s ním. (Facebook - Archiv)

Novináře Jána Kuciaka (†27) se snoubenkou Martinkou Kušniarovou (†27) zabil neznámý vrah minulý týden. Po třech dnech od nálezu těl se teď s dcerou mohla konečně rozloučit i její maminka. Co prožila při návštěvě patologie snad nejde slovy ani popsat...

„Je to hrozné! Ten pocit. Vrhla jsem se na ni, hladila jsem ji po tváři, po těle. I teď mám ještě ruce od krve. Říkali mi, abych se šla umýt. Ne, alespoň pár hodin budu mít na sobě její krev. Měla i zlomený nos. Přelepili jí ho páskou. A celý obličej má modrý," popsala na serveru Pluska.sk hororový zážitek z pitevny paní Zlatica, matka zavražděné archeoložky. 

Vražda novináře a jeho přítelkyně: Matka Martiny chystá pohřeb místo svatby...

Video se připravuje ...

Vše o vraždě novináře Jána Kuciaka čtěte zde >>>



Přečtěte si
jity
4. 3. 2018 • 10:01

bello možná máte pravdu, ale nic to nemění na tom, že zbytečně zemřeli mladí lidé, kteří vám nic neudělali. Možná zemřeli jen proto, že se nebáli pravdy a o to svoje Slovensko mladý muž bojoval. Že někteří Slováci umí vystrčit růžky, tak tomu věřím.

xcarodejka
3. 3. 2018 • 13:46

Tedy byly přítomny emoce, tak to nebyl žádný profík.

Ellen
3. 3. 2018 • 12:41

To je obrovská tragédie !Upřímnou soustrast celé rodině,kdo to nezažil,pochovat své dítě,tak neví co to obnáší !Na tom přece nezáleží že jsou jiné národnosti ,byli to mladí lidé kteří měli před sebou budoucnost !Nechápu proč je taková nenávist k slovákům ! Jsem slovenské národnosti a jsem hrdá že jsem slovenka ,to není důvod ale charakter člověka jak se chová.Chci říct pisateli který obviňuje slováky že jim obsazují pracovní místa,že to je oboustranné !Teď jsou hranice otevřené a mladí mají vice možností ,jit studovat,pracovat do zahraničí .Žiju v České republice již 40 let a nikdy jsem neměla problémy,to není ten pravý důvod kde se člověk narodil ale jak se umí chovat k lidem.Dnes neexistuje žádná úcta!Na prvním místě jsou podrazy a zlodějina ...!!!

-bello-
3. 3. 2018 • 09:50

je mi to jedno, pprotože 99 % těch, co k nám přišli nyní se na svoje rodné Slovensko vyflákli, obsadili tady a obsazují pozice z kterých arogantně vystupují proti Čechům. Mám hodně velký přehled , co se v Česku děje.O tom žádná ! Jen mě zajímá, jak to Fico ukočíruje s těmi najímanými na práci Srby a Ukrajinci! Školství tam mají v hnoji, zdravotnitcví taky a Fico leze do zadklu Evropské unii. Bordel, který tam mají jim docela přeju, nechovají se k nám slušně ( tady !!! ).

jity
2. 3. 2018 • 10:21

Mě to jedno neni, uznávám, že Slováci jsou temperaměntnější povahy než my, ale zemřeli dva mladí lidé, kteří měli život před sebou. Pracovala jsem ze Slovenkami a byly moc fajn. Jsou hodně věřící na rozdíl od nás a navíc na Slovensku si mladí více váží starých lidí než u nás. Možná alespoň v něčem bychom si z nich mohli vzít příklad.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.