Noid dělá »bolavé« kompromisy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Noid dělá »bolavé« kompromisy

Václav Noid Bárta s dcerou.
Václav Noid Bárta s dcerou. (Facebook)

Svou dceru Václav Noid Bárt (37) kterou má s modelkou Gabrielou Dvořákovou (28) miluje nadevše a udělal by pro ni první poslední. Nedávno, ale zpěvák přiznal, že se začíná učit dělat kompromisy a výchova dcery mu dává pořádně zabrat.

Nedávno Noid v pořadu Paparazzi přiznal, že výchova dcery Terezky není žádná procházka růžovým sadem a učí se dělat výchovné a pro zpěváka často »bolavé« kompromisy. „Poslední dobou se snažím říkat »ne«, protože ona je v tom věku, kdy na mě zkouší, aby měla všechno. A když to není po jejím, začne brečet. Takže já – se zlomeným srdcem – se snažím říct ne, Terezko, tuhle padesátou hračku nedostaneš,“ přiznal Noid v pořadu Paparazzi podle deníku Sedmička.

Noid se snaží být dobrý táta ve všech směrem a společný čas si se svou malou princeznou užívá naplno. „Tereza odmalička miluje mašinky. Mám nevlastního tátu, který bydlí v Mirošovicích u nádraží, takže tam vždycky jedeme vláčkem, protože ona to miluje. Je to pro nic zážitek a pro mě taky,“ dodal Noid v pořadu Paparazzi.
 

Na video s Václavem Noidem Bártou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
2. 4. 2018 • 02:26

No, děti těchto "celebrit" jsou chudáci...nikoliv finanční, ale ve výchově a citovém vnímání...co z nich asi může vyrůst...??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.