Dcera Patrasové a Slováčka: Anička je sexy i pod vodou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dcera Patrasové a Slováčka: Anička je sexy i pod vodou

Zelené šaty se v úterý objeví na přehlídce s názvem Všechny tváře vody v pražském paláci Žofín.
Zelené šaty se v úterý objeví na přehlídce s názvem Všechny tváře vody v pražském paláci Žofín. (Foto Aha! – Lucie Drlíková, David Kundrát, archiv ČT)

Jablko nepadlo daleko od stromu. Dcera představitelky legendární Xénie ze seriálu Arabela Dády Patrasové (61) Anička Slováčková (22) se proměnila v mořskou vílu. A svádí muže pod hladinou.

V pohádce dcera herečky sice ještě nehrála, ale po speciálním focení pro návrhářku Terezu Sabáčkovou se role princezen jen pohrnou. „Bylo to obrovský, úžasný zážitek,“ zavzpomínala zpěvačka na focení, které bylo kvůli focení v bazénu rozložené do několika dnů a pokaždé trvalo několik hodin. „Sešli jsme se v deset, odjížděla jsem ve tři hodiny odpoledne. Zdržovalo se to hlavně líčením, které bylo kvůli pózování pod vodou náročnější,“ zavzpomínala Anička průběh focení, která navíc musela jako vodní víla svádět muže se zadrženým dechem. A to také zvládla na jedničku.

Na video s Aničkou Slováčkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.