Herec Jiří Laštovka (†39): Tragická smrt mladého herce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Herec Jiří Laštovka (†39): Tragická smrt mladého herce!

Jiřího Laštovku oplakává jeho manželka režisérka Adéla Laštovková Stodolová, se kterou měl dvě děti
Jiřího Laštovku oplakává jeho manželka režisérka Adéla Laštovková Stodolová, se kterou měl dvě děti (Youtube.com)

Náhle zemřel herec Jiří Laštovka (†39)! Diváci si ho můžou pamatovat hlavně jako Petra Šídla z Ordinace v růžové zahradě.

„Dozvěděli jsme se smutnou zprávu, že nás v uplynulých dnech opustil skvělý herec a kamarád Jiří Laštovka. Vzpomínáme na něj,“ napsalo na sociální síti pražského Divadlo Minor.

"Jiří Laštovka působil v divadle Minor jako herec od roku 2004 a ztvárnil zde řadu nezapomenutelných rolí jako např.: Vinnetoua, kouzelníka v Neználkovi, Jima Hawkinse z Ostrova pokladů či nejmladšího hocha z Klapzubovy jedenáctky. Byl skvělým komikem, parťákem plným energie, kterého měl každý rád. Naposledy hrál v Minoru před dvěma týdny v inscenaci Hon na Jednorožce. Některým kolegům přišel posmutnělý," uvedla dramaturgyně divadla Minor Petra Zichová.

Podle serveru tn.cz zemřel herec tragicky. Co se přesně stalo, ale rodina zatím nesdělila. Laštovka si kromě Ordinace zahrál také epizodní role v seriálech Policie Modrava, Mordparta nebo Dokonalý svět.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.