Překvapivá “dieta“ Solaříkové: Stejné plavky, jiné tělo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Překvapivá “dieta“ Solaříkové: Stejné plavky, jiné tělo

Patricie Solaříková
Patricie Solaříková (Foto: D. Kolářová, archiv Blesku, Instagram Patricie Solaříkové)

Herečka Patricie Solaříková (29) se již několikrát během své kariéry stala terčem kritiky za to, že od svého působení v seriálu Ulice se znatelně zakulacuje. Nyní, ale herečka všem vytřela zrak svou krásnou proměnou a prozradila, v čem tkví kouzlo úspěchu ztracených kilogramů a jak se mít ráda.

Je to již nějaký ten pátek, co Solaříková z nekonečného seriálu Ulice fascinuje nejen své fanoušky svou proměnou. Herečka se v minulosti stala několikrát terčem kritiky díky své váze, ale nyní dosáhla skvělého výsledku a rozhodla se jít s pravdou ven. Aby změna její figury byla co nejviditelnější, svlékla se do stejných plavek, které nosila dříve.

„Prosím, rozhodně to neberte, že se tady hrozně chci vychloubat svou postavou. To fakt ne! Sama bych měla ještě pár požadavků na svoje tělo – větší prsa, hubenější stehna, plošší břicho…Ale v plavkách je ta změna holt vidět nejlíp,“ napsala herečka ke svému příspěvku na Instagramu.
Solaříková, stejně jako snad každá žena, se i ona trápila nadbytečnými kilogramy. Herečka kromě osobního přiznání také prozradila tajemství jejího úspěchu, jak s kily navíc zatočila. „Moc dobře si pamatuju, jak jsem se tehdy kvůli tomu trápila (i když jsem strašně tvrdila, že ne) a pokud můžu pomoct aspoň jednomu člověku, kterej se tím trápí teď, tak budu fakt ráda. Myslím, že u mě je hlavní to, že cvičím jógu (nebo chodím do fitka, na tenis, squash, procházky) ne proto, abych byla hubená, ale protože mě to strašně baví a odpočívá mi u toho hlava, což je to důležitý,“ napsala Solaříková na svém Instagramu.
Herečka již v minulosti vložila na sociální síť příspěvek o své proměně a promluvila do duše mnoha ženám, které se svou váhou bojují. V současnosti není Solaříková pouze talentovaná a krásná herečka, ale také velmi inspirující žena, která to má v hlavě srovnané.

Patricie Solaříková z Ulice: Naši partu na place občas nerozdýchává ani režisér.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.