Lucie Borhyová (39): NEČEKANÝ TAH S NOVÝM MILENCEM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Borhyová (39): NEČEKANÝ TAH S NOVÝM MILENCEM!

Instagram fLuckybe je plný sexy Michalových fotek.
Instagram fLuckybe je plný sexy Michalových fotek. (Foto Aha! – M. Pátek, P. Machan, M. Hykl, D. Kundrát, instagram, ara)

O svém novém vztahu Lucie Borhyová (39) už rok a půl mlží. Svého (nejen) obchodního partnera Michala Smečku (29) za tu dobu ale proměnila v playboye. A ještě na něm vydělává!

Od září 2016, kdy Michal vezl Lucii domů a došlo na líbání v autě, byla blonďatá moderátorka Televizních novin viděna s milencem mnohokrát. Vztah ale dosud nepotvrdila. „K soukromí se nikdy nevyjadřuju. Nikdy jsem to nedělala a chci to tak nechat. Nechci míchat práci do soukromí,“ řekla deníku Aha! před časem. „Vždycky se to nějak prozradilo, někdo nás někde viděl, ovšem já to nikdy neříkám. Ale je to jednatel Lucky- Be a náš kolega,“ dodala Lucie diplomaticky. Přestože tvrdí, že nechce směšovat práci a soukromí, nějakou dobu to už dělá. Michala totiž využila k prezentaci prodeje náramků, jejichž výtěžek jde na její projekt LuckyBe dětem.

Nejenže z něho udělala tvář kampaně, kde spolu pózují, ale ještě si ho vzal do práce vizážista. Z brýlatého intelektuála je teď sexidol. A to není všechno. Na sociální sítě Lucie dává jednu fotku za druhou z jejich společných výletů. Na žádném sice Smečka není vidět, ale pokaždé ji drží za ruku. I když na žádné není napsáno, že jde o výlet zamilovaných hrdliček, komentáře typu: „Následuj své sny, proměň svůj život!“ a Lucčiny úsměvy mluví za vše. Obchod s láskou, jak by se jejich společné fotografie daly popsat, je navíc výnosný. Podle dostupných informací z transparentního účtu Lucčiny a Michalovi firmy je na účtu 307 000 korun.
Historie se opakuje!
Není to poprvé, kdy Lucii spojuje s partnerem i byznys. Když žila se sporťákem Michalem Hrdličkou (29), pomáhala jeho PR agentuře k lepší prosperitě tím, že se jí nechávala zastupovat.

Na video s Lucií Borhyovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nikal
3. 1. 2019 • 22:32

ale kdybys ji mě doma místo svý starý, tak by ses nezlobil, co?

-bello-
10. 2. 2018 • 00:15

starypes

bursik
9. 2. 2018 • 10:17

bursik
9. 2. 2018 • 10:14

ty jsou jak pres sablonu v TV jedna tupejsi nez druha Neprirozena a s tim hnedym panem ktereho nezna Andrej Babis je to hnus co leze denne do obyvaku On ma nizke celo a ona nemit usi ma pusu kolem cele hlavy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.