Schůzka ne, fotky ano!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Schůzka ne, fotky ano!?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, kolega v práci si se mnou píše, už tři měsíce. Bavíme se i o sexu, kdo má co rád. Cítíme k sobě náklonnost. Oba jsme spokojeni, máme rodiny, děti. Chce a zároveň se bojí. Já jsem pro. Teď už neví, co dál. Chce, ať mu pošlu fotky. Je mu jedno jaké, ale asi vím, kam míří. Proto by mě zajímal, váš názor proč fotky. Není to divné. Píše, ať jsem hodná. Že není rád, že po něm toužím a zároveň chce. Když na něj začnu tlačit na schůzku, tak je hned proti. Při tom, kdysi chtěl. Teď prý musí být rozumný. Studuji i psychologii, ale to je hodně zvláštní. Můžu znát i váš názor. Děkuji za odpověď. (Tereza, 30)

Dobrý den, především je nutné říci, že spokojený člověk (opravdu hluboce spokojený) se takto nechová a nepodvádí. Ty fotky jsou jen hra. Vzrušuje ho ta představa, kam to až může zajít, a zároveň se snaží hlídat si hranici. Tu už jste ale oba překročili, akorát si to nechcete přiznat. Chce mít na vrch. Chce ovládat, chce se vzrušovat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.