Nemocná exmanželka Železného: Vytočená kvůli 13. komnatě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nemocná exmanželka Železného: Vytočená kvůli 13. komnatě!

Spisovatelka Marta Davouze
Spisovatelka Marta Davouze  (Archiv Blesku)

Dvaasedmdesátiletá exmanželka bývalého šéfa TV Nova válčí už devátým rokem s rakovinou. Je po dvou operacích jater, přesto si zakazuje zoufat. O to víc ji prý pokaždé namíchnou "vzlykalové" v jistých televizních pořadech!

„Dopaluje mě, když někdo, třeba v televizní 13. komnatě, nad sebou začne lkát. Moderátor ho většinou pochválí za statečnost, se kterou nemoc porazil. Na tom musím říct, že jsem rakovinu nepřežila díky své statečnosti, ale díky lékařské vědě," zlobí se Marta Davouze (72) na stránkách MfD. 

„Do háje, co člověku zbývá než přežít.  A slzy v očích jsem z toho nikdy neměla, jak taky někde napsali," říká paní Marta s tím, že v dnešní fázi vědeckého pokroku vyžaduje boj s podobným onemocněním spíš trpělivost než-li statečnost. 



Přečtěte si
anka
6. 2. 2018 • 15:16

Ano, bello - Co nas nezabije, to nas posili, rekl Nietzsche. A ja s nim souhlasim. Prijetim skutecnosti je prvni krok k ukonceni trapeni. Vsem preji hezky den .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.