Jaromír Jágr na Kladně? Může hrát i zraněný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jaromír Jágr na Kladně? Může hrát i zraněný!

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (ForMen)

Kariéra Jaromíra Jágra (45) v NHL je u konce. Z listiny nechráněných hráčů si ho včera žádný z klubů nevybral, a tak česká legenda míří domů. Aha! přináší odpovědi na nejdůležitější otázky ohledně Jardova návratu na Kladno!

Proč musí nastoupit nejpozději v sobotu?

Aby mohl pomoci »Kladýnku« v boji o extraligu, musí stihnout v letošním ročníku odehrát alespoň 15 utkání (včetně play off), jinak by dle pravidel nemohl nastoupit do baráže. Aby tuhle zápasovou kvótu tedy Jágr stihl, musí naskočit nejpozději v sobotu na ledě Benátek!

Bude hrát, i když celý leden promarodil?

Ano! Pokud Jágr plánuje střihnout si případnou baráž, musí si oněch 15 duelů bezpodmínečně odškrtnout. „Start se hráči v utkání započítává v momentě, kdy absolvuje alespoň jedno střídání,“ potvrzuje svazový expert Pavel Smažil. A to by »Džegr« zvládl i s bolavým tříslem...

Uvidíte ho v televizi?

Podle všeho ne... První hokejovou ligu žádná z tuzemských stanic pravidelně nevysílá. A Česká televize, která to výjimečně dělá, o přímých přenosech z kladenských zápasů zatím neuvažuje. Jedinou možností tak (kromě osobní návštěvy stadionu) budou tzv. streamy sázkové kanceláře Tipsport, které mohou registrovaní uživatelé sledovat po internetu.

Jak na legendu sehnat lístky?

Pokud Jágra chcete vidět v sobotu v Benátkách, musíte si lístky obstarat přímo na stadionu až v den zápasu. Na ostatní mače pak stačí zabrousit na internet a lístky s předstihem objednat. Ale pospěšte si! Momentálně sice žádný z malých prvoligových stadionů vyprodáno nehlásí, to se ale může dosti rychle změnit!


Kde všude ho (možná) uvidíte?

Tohle jsou všechna zbývající utkání Rytířů v letošní sezoně první ligy. Po nich následuje play off (Kladno má účast takřka jistou) a případně i baráž o extraligu.

31. ledna Kladno – K. Vary
3. února Benátky – Kladno
7. února Přerov – Kladno
10. února Kladno – Litoměřice
14. února Slavia – Kladno
17. února Kladno – Havířov
21. února Č. Budějovice – Kladno
24. února Kladno – Prostějov

Může se ještě vrátit do NHL?

Legislativně tomu nic nebrání, ale... Pokud o něj nebyl zájem nyní, těžko se domnívat, že před blížícím se play off některý ze zámořských klubů změní názor. „Že někoho pošlete někam rozehrát a pak ho vezmete zpátky, to se dělá u mladých kluků, ne u starých pardálů,“ myslí si i expert ČT Milan Antoš.

Na video s Jaromírem Jágrem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.