Herec Jaroslav Satoranský: To není můj syn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herec Jaroslav Satoranský: To není můj syn!

Jaroslav Satoranský musí lidem často uvádět věci na pravou míru.
Jaroslav Satoranský musí lidem často uvádět věci na pravou míru. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

Jaroslav Satoranský (78) se před časem vrátil na televizní obrazovky po dlouhé pauze. Srdce diváků si získal v mládí díky hranému večerníku Krkonošské pohádky, kde ztvárnil sympatického Kubu, podobnou oblibu ale má i díky postavě v seriálu Policie Modrava. Herec se momentálně často setkává s tím, že k němu lidé přiřazují úspěšného mladého hocha, ten ale není jeho synem, i když je stejně sympatický jako on…

Kariéra se mu opět rozjela účinkováním v divácky oblíbeném seriálu Policie Modrava. Díky tomu si také přišel na pěkné peníze, což se vzhledem k jeho důchodovému věku velmi hodí. Modrava mu prý vydělala statisíce a nějakou kačku si vydělá i ve vinohradském divadle, kde hraje pravidelně. Kromě práce řeší Satoranský především rodinu, která mu je vším.

Během posledních let se ho začali lidé ptát na jeho syna, respektive na to jak se mu daří. Jaroslav Satoranský ale žádného syna nemá, a tak vždycky má co vysvětlovat. „To není můj syn, ale vnuk mého bratrance a rozhodně dělá našemu jménu čest a slávu. Mám z toho radost,“ prozradil Sedmičce herec o úspěšném basketbalistovi z NBA. Takže důležité info pro fanoušky je takové, že Tomáš Satoranský není jeho syn, ale vzdálený příbuzný. 

 Policie Modrava

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
24. 2. 2018 • 19:47

... taky si jej pamatuji ze seriálu Nejmladší z rodu Hamrů , tam hrál mladého sympatáka , který zakládal družstva ( to se dnes už raději nepřipomíná ) , ta role mu přinesla velkou popularitu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.