Oblíbený moderátor Žmolík: Pravda o jeho konci v televizi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Oblíbený moderátor Žmolík: Pravda o jeho konci v televizi

Eva Jurinová
Eva Jurinová (Jiří Janoušek)

Do povědomí diváků se Václav Žmolík (58) vepsal zejména coby moderátor populárního seriálu Po Česku, pak ale z televizní obrazovky zmizel. Co se stalo?

„Moje profese není stabilní. Jednu dobu se mi změnil šéf každý rok, někdy i půlrok.  V České televizi mi zrušili postupně několik pořadů - nebyl jsem rád a kdybych byl depresivní typ, byl bych už padesátkrát zhroucený. Před šestnácti lety jsem se rozhodl odejít na volnou nohu a jsem spokojený," popsal své "zmizení" z obrazovek Václav Žmolík v magazínu Rodina Dnes. Takže, kde je dnes tomuhle sympaťákovi vlastně konec?

„Dnes mě živí nejen Český rozhlas Dvojka, ale také různá jeviště, tedy živé moderování.  Tu a tam dělám něco před kamerou. Nikdo mě ale nemůže jen tak škrtnout, jako když člověk moderuje třeba jen v televizi. Musím ovšem pořadatele, kteří si mě objednávají, neustále přesvědčovat, že odvádím dobrou práci," dodává Žmolík. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.