Harapes (71) ukázal byt na Malé Straně: Vrstvy prachu a děsná koupelna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Harapes (71) ukázal byt na Malé Straně: Vrstvy prachu a děsná koupelna!

Tady Vlastimil Harapes vaří.
Tady Vlastimil Harapes vaří. (profimedia.cz)

Vlastimil Harapes ukázal, jak si žije na Malé Straně v domě z 16. století. Je jasné, že baletní mistr zbožňuje starožitnosti. Taková výzdoba jeho bytu sluší, ale co ta koupelna?

Obývák Vlastimila Harapese je velmi zajímavý. Dlažba na podlaze je překrytá perským kobercem a snad každý kus nábytku je starožitný. U masivního stolu jsou dvě křesla a pohovka, zeď zdobí zrcadlo ve starožitném rámu.

Starožitná je i jeho kuchyňská linka. Na horních skříňkách má vystavené džbánky a vázy. Drobnosti jako jsou nejrůznější svícny, sošky, hodiny a žehličky ale v bytě najdete snad všude. Jenže i v jeho bytě tyto drobnosti fungují hlavně jako lapače prachu, ať už jsou připomínkou sebehezčích událostí.

Poněkud studeným dojmem pak působí Harapesova koupelna. I jeho vana je totiž obložená nejrůznějšími drobnostmi. Velmi zvláštně pak působí velký stojan na vázu, který je umístěn v bezprostřední blízkosti vany.

 Harapes o pohádce Panna a Netvor: Měl to hrát Bartoška, byl jsem větší fešák!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
kristinn
20. 4. 2018 • 15:42

fakt je tu niekto bl b a riadny! Iste nie p. Harapes! Je totálne hnusné niekoho takto ohovárať, Neporiadok tam nemá a na zbavenie prachu toľkých vecí treba čas. To si ale dal - pustiť tam takých šmejdírov, ktorí ho ohovárajú...

fizi
13. 4. 2018 • 11:36

No jasně,radoby VIP.Pomlouvá kdekoho a pohled na jeho kuchyni se špínou černou záclonou,na konvici je asi hrůza sáhnout,na miniaturách v pokoji prachu,že nejsou skoro vidět....hnus.A to si pozve televizi na focení.Prostě "nahoře huj a dole fuj"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.