Tereza H. (21) pašovala drogy: Zatkli ji na udání!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tereza H. (21) pašovala drogy: Zatkli ji na udání!?

Tereza H. čeká ve vazbě na soud.
Tereza H. čeká ve vazbě na soud. (Facebook)

Speciální soud v pákistánském Láhauru ve čtvrtek poslal krásnou Terezu H. (21) z Uherského Hradiště, kterou zatkli ve středu na místním letišti s 9 kilogramy heroinu, na 14 dní do vyšetřovací vazby. Bude tam čekat na soud, u kterého jí hrozí velmi vysoký trest.

V Pákistánu Tereza čeká na soud poté, co ji na letišti zadrželi celníci, když se do letadla do Abú Zábí snažila v zavazadle propašovat heroin. Zásilka měla údajně pokračovat dále do Evropy. Na videu pak sama přiznala, že drogy z Pákistánu už vezla počtvrté. „Řekli mi, že je to něco, z čeho se drogy teprve vyrobí. Nevěděla jsem, že to byl heroin a že ho bylo tolik kilo,“ popisovala na kameru.

Tajemník pákistánského velvyslanectví v Praze řekl iDnes, že celníci Češku zadrželi na základě tajné informace. Znamená to tedy, že ji někdo udal, aby zakryl mnohem větší zásilku? Nebo je možné, že se celníkům nezdáli její příliš časté návštěvy v Pákistánu?

Mladá blondýnka se ráda obklopovala luxusem a kromě pašování drog si na svůj nákladný život vydělávala prostitucí. Její cesty za prací začaly Belgií, kde to ale neskončilo. Postupně začala jezdit po celé Evropě a světě. Za kšefty jezdila také do švýcarské eskortní agentury v Thunu, kde ji podle vyjádření pracovnice dobře znali. Sem dojížděla s kamarádkou Simonou, která s ní měla podle vyjádření zdroje z okolí také být v Pákistánu.

Verbovala další pěšáky?

Podle blízké kamarádky se Tereza svou prací prostitutky netajila. Dokonce na podezřelé focení verbovala také své kamarádky. „Spoustě holek nabízela focení za velké peníze, ze kterého se pak vyklubalo pašování drog.“ A když dívky odmítly? „Bylo jim vyhrožováno, že je zabijí,“ uvádí zdroj a dodává, „že dívky nakonec raději vzaly 5000 eur (127 tisíc Kč) a drogy převezly do Dublinu nebo Paříže.



Přečtěte si
reenata
22. 1. 2018 • 16:22

.Myslím,že ji udala právě ta její " kamarádka",protože ji vyhrožovali.

aveneta
13. 1. 2018 • 10:23

Tak netajila se svým povoláním prostitutky no takového povlu není škoda, když jí tam na hezkých pár let dají za katr

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.