Těžká rána pro Koukalovou: Bez olympiády a peněz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Těžká rána pro Koukalovou: Bez olympiády a peněz!

Gabriela Koukalová nemá slavné období.
Gabriela Koukalová nemá slavné období. (profimedia.cz)

Biatlonistka Gábina Koukalová (28) kvůli zdraví nebude závodit na olympijských hrách. Kromě toho, že ztratí medaile, které by naše královna biatlonu určitě vybojovala, nedostane ani slušné peněžní prémie.

Rok 2017 a také začátek roku 2018 se Gábině opravdu nepovedl. Její zdraví jí hází klacky pod nohy, a tak od června kvůli bolestem netrénuje a tudíž ani nezávodí. Fanoušky velmi mrzí, že Koukalová nedorazí na OH a opět všem nevytře zrak.

Gábina kromě smutku fanoušků a zdravotních potíží musí řešit i to, že přijde o finanční bonusy. Každopádně je jasné, že Gabriela na dlažbě neskončí. Dle Blesku se na jejím kontě během čtyř zastávek Světového poháru nashromáždilo díky úspěchům přes 2,2 milionu nezdaněných korun a za posledních šest let si vydělala na odměnách celkem 19,2 milionu korun hrubého.

K tomu jí teče do kapsy spousta peněz za reklamy v televizi a na internetu, a také si přijde na 40 tisíc hrubého za instruktáž v Centru sportu Ministerstva vnitra. I když hladovět nebude a může být z této stránky v klidu, určitě ji moc mrzí, že nemůže podávat skvělé výkony jako v předchozích letech. Snad bude Gabča zase co nejdříve fit.

50 sportovních hlášek roku: Hrozby z MMA i perly Koukalové

 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.