V Pákistánu zadrželi Češku! Tereza (21) pašovala heroin | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

V Pákistánu zadrželi Češku! Tereza (21) pašovala heroin

V Pákistánu zadrželi Češku Terezu H. Pašovala 9 kilo heroinu
V Pákistánu zadrželi Češku Terezu H. Pašovala 9 kilo heroinu (Geo.tv)

Na mezinárodním letišti v pákistánském velkoměstě Láhaur byla dnes zadržena Češka (21), která pašovala devět kilogramů heroinu. Informovala o tom na svém webu pákistánská televize Geo, podle níž česká občanka mířila do Abú Zabí ve Spojených arabských emirátech. České ministerstvo zahraničích věcí zadržení Češky potvrdilo.

"Žena je nyní vyslýchána celníky v prostorách letiště, následně by podle našich informací měla být předána k dalšímu vyšetřování speciálnímu úřadu pro boj s narkotiky," řekla ČTK mluvčí ministerstva Irena Valentová. Prozatím jsme neobdrželi žádnou žádost o asistenci v této záležitosti, dotyčná Češka nás zatím nekontaktovala, dodala.

Česko má ve městě Láhaur honorárního konzula, se kterým je české velvyslanectví v Islámábádu v kontaktu. Podle Valentové konzul vyslal na letiště dva své asistenty, aby zjistili další informace.

Češka Tereza H. měla tříměsíční vízum, které bylo vydáno 15. listopadu a opravňovalo ji k pobytu v Pákistánu do 14. února. Pákistánský celní úřad uvedl, že na základě informací od zadržené provádějí bezpečnostní složky v současné době razie v různých částech Láhauru.



Přečtěte si
rezacek
10. 1. 2018 • 23:47

Myslím, že nakonec dostane kolem 50 let natvrdo, zapíočátají do toho pár amnestií ... No, kolem padesátk se dostane zpátky - jestli ovšem dožije. Je docela hezká a blondýna k tomu - čeká ji jístě hodně erotického dusna, muslimové to umějí.

rezacek
10. 1. 2018 • 23:44

Nevěřte tomu. Ty dvě kravky nepašovaly heroin, ty byly jen hrozně pitomé. Tahle si myslela, kdovíjak není chytrá. 9 kg - to je v podstatě poloivina váhy přihlášenéhon zavazadla. Já mám problém se zabalit do té povolené váhy i bez heroinu. No nic,má, co chtěla, Teď bude mít ještě pár měsíců na přemýšlení, než dostane kravatu, či jak se to tam řeší. Snad bude alespoň dárce orgánů, aby to k něčemu bylo.

bibijana
10. 1. 2018 • 18:08

Krásná Češka - tak o tu obavy nemám.Politici za ni zaplatí výkupné, jak za ty dvě kače Hanču a Tonču a ještě pro ni poletí vládní speciál.Tady ještě bude slavná, hrdinka a celebrita.

kov3
10. 1. 2018 • 18:00

Trest smrti....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.