Chudák Janečkova Lilia! Jeho manželka Mariem o sobě dala vědět | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chudák Janečkova Lilia! Jeho manželka Mariem o sobě dala vědět

Lilia trávila vánoční svátky bez Janečka.
Lilia trávila vánoční svátky bez Janečka. (Foto: Martin Hykl, Marek pátek, Pavel Machan, David Kundrát, facebook)

Karel Janeček je nepoučitelný milovník mnohoženství. Jenže ne všechny jeho ženy jsou tímto faktem nadšené. A právě Vánoce ukázaly, že nikdy nemohou být šťastni úplně všichni.

 To že vztahy mezi manželkami Karla Janečka nejsou úplně nejlepší, přiznala Lilia už dříve. „Empatie se nám může prohloubit. Ale pochybuju, že bychom mezi sebou vyvinuly vztah. My jsme se nevybraly,“ uvedla v jednom z rozhovorů Lilia Khousnoutdinová v době, kdy se její vztah s Karlem provalil.

Ze strany Mariem žádné vyjádření k novému vztahu jejího manžela nepřišlo. Dala o sobě vědět až teď o Vánocích, které Karel Janeček strávil právě s ní a s jejich synem. „Unikátní nový rok na Marsu! Sahara, jižní Tunisko. Přejeme všem hojnost lásky a radosti,“ stojí u snímku s Mariem, který Janeček umístil na sociální síť.

Vypadá to tedy, že o vánočních svátcích si Lilia Karla moc neužila. „Vánoce jsem sice nikdy moc neslavila, na rozdíl od slunovratu, ale náš dnešní Christmas Open House byl nakonec naprosto úžasným zážitkem. A nečekaná návštěva milované osoby je vždy třešničkou na dortu. Třeba Vánoce začnu slavit každý rok!“ okomentovala Lilia snímky, které umístila na Facebook. Na sociální síti prozradila i to, jak přivítala příchod nového roku. „Letíme do Irska na pohanské svatyně. Bhútán 4krát za rok stačí. Příště v únoru/březnu,“uvedla.

Jenže právě Vánoce jsou pro mnoho lidí časem, který chtějí trávit poblíž svých nejbližších a možná právě to je důvodem, proč Lilia na fotkách u stromečku nepůsobí úplně nejšťastněji. Štěstím ovšem září Janečkova Mariem, manželé sice nezveřejnili rodinný snímek tradičních Vánoc, ale na jejich fotografii z pouště, který najdete v naší fotogalerii, září štěstím všichni tři.

 



Přečtěte si
mika
7. 4. 2020 • 14:40

Doležalová byla inteligentní. té to brzo došlo,že je to blbeček a honem pláchla pryč.

anka
4. 1. 2018 • 15:51

souhlas

amej
4. 1. 2018 • 12:15

opravdu chytrá ženská by na něco takového nemohla nikdy přistoupit.

sadia
4. 1. 2018 • 01:00

-bello-
3. 1. 2018 • 22:46

Jeho manželka je chytrá ženská,high level matematička .Nejde mi na rozum, čím ji takový blb okouzlil, že si ho vzala . Janeček je magor , ale taky Čech, tak 2 manželky mít nemůže. Na fotky koukat nebudu, nejsem zvědavá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.