Andrea Pomeje prolomila mlčení: Je to bohužel jinak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Andrea Pomeje prolomila mlčení: Je to bohužel jinak!

Andrea momentálně živí celou rodinu.
Andrea momentálně živí celou rodinu. (Foto Aha! – Jan Tůma, Pavel Machan, Martin Sekanina a archiv A. Pomeje)

Herec Jiří Pomeje (53) se pokoušel hladovkou zastavit rakovinu hrtanu, teď leží již osmým dnem v Ústřední vojenské nemocnici se zápalem plic. Manželka Andrea (27) promluvila o tom, jak na tom manžel momentálně je

Naděje na brzké uzdravení herce Jiřího Pomeje a odchod z nemocnice jsou velmi malé. „Jirka v nemocnici bude určitě ještě nějakou dobu. Zatím nic nového,“ prozradila jeho manželka Andrea (27). I přes varování lékařů se Pomeje do hladovky pustil a vydržel dlouhých 42 dní. Po ukončení sice přišla dobrá zpráva, že nádor se o třetinu zmenšil, ale oslabený organismus hladovkou může ztratit sílu bojovat se zápalem plic.

„Rakovina se pouze zastavila, což je podle předchozího agresivního chování tomuru velký úspěch,“ přiznala Andrea Blesku. Nejen lékaři, ale i jeho manželka tuto formu léčby přes manželův úspěch nedoporučuje a varovala všechny, kteří by chtěli stejně jako její manžel léčit rakovinu tímto způsobem. „Může mít spousty rizik, a proto se do ní nepouštějte, pokud váš stav je ohrožený, například nízká váha, špatný tlak, metabolické problémy atd. Jirka měl nadváhu a neměl žádné zdravotní komplikace. Momentálně je to ale boužel jinak!“ přiznala Andrea na sociální síti, když oznamovala, že její manžel byl hospitalizován se zápalem plic. Andrea navštěvuje manžela denně a večer jezdí po klubech, ve kterých vystupuje jako dýdžejka. Jejich dceru Aničku (4) hlídají její rodiče, aby se Andrea mohla věnovat práci, živí teď celou rodinu.

 Na video s Andreou Pomeje se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
3. 1. 2018 • 23:29

Je to statečná holka.Do práce chodí i proto, aby se z toho nezbláznila.Netušila jsem, že Pomeje je takový buldok a dokáže to. I ten film Andělská tvář byl dobře udělaný, né že ne ! Proč má takovou smůlu ?! Co všechno prožívá, je příšerný. Kdo se do nich tady strefuje je podle mě úplně blbý

britva
3. 1. 2018 • 18:10

hele Pomeje nezdržuj, ve frontě už se tlačí plno vlčáků

aveneta
3. 1. 2018 • 12:38

Tak bulvár s toho udělá "senzaci" on Pomejeho stav není tedy zrovna dobrý...rakovina setne každého bez ohledu postavení. No, ale kecy typu, jak přes den je s manželem a večer šoupne dceru k matce a jde jásat polovyslečená na zábavu pro mladé, byť říká, že tím živí rodinu to je síla...a těžce vypovídající o pohledu na celou věc. Ona ví, že Pomeje není již její budoucnost na řekněme 30 let, není pro ní milovaný člověk, kterému když se toto přihodí dá vše a podrží ho. Když teď 42 dní držel onu dalo by se říci "hladovku" umím si představit i ty výkyvy v psychice,,, naděje, obavy, stres atd. A byť nejsem žádný obdivovatel Pomejeho, pravda jeho deviza byl zajímavý hlas v dabingu, tak má hoch velkou smůlu dožít v pohodě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.