Dvě tváře Andrey Pomeje: Večer hraje, přes den truchlí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dvě tváře Andrey Pomeje: Večer hraje, přes den truchlí!

Andrea Pomeje to má opravdu těžké...
Andrea Pomeje to má opravdu těžké... (Foto: Jaroslav Urban a archiv Blesku)

Valí se na ní jedna krutá zpráva za druhou. Její manžel Jiří Pomeje (53) po šestitýdenní hladovce zkolaboval a už pátý den leží ve špitále. Jenže místo, aby Andrea Pomeje (29) mohla být u něj, musí objíždět diskotéky a vydělávat. 

Na náměstí v Příbrami se v pátek večer tísnil dav studentů, kterým razítko v občance nestačilo ani zaschnout. Za dýdžejský pult místní diskotéky si totiž o půlnoci měla stoupnout i Andrea Pomeje. A to jen tři hodiny poté, co na Facebooku zveřejnila smutnou zprávu o zdravotním stavu svého muže zápasícího s rakovinou hrtanu.

„Držte mu palce a myslete na něj. Bojuje se zápalem plic a je hospitalizován třetím dnem ve špitále,“ sdělila.

Na diskotéku skutečně dorazila. „Andy byla ve skvělé náladě, smála se na celé kolo, tancovala a střihla si i pár selfíček,“ popsal Aha! svědek, podle kterého odjížděla ve dvě ráno. V sobotu ráno pak spěchala za Jirkou do Ústřední vojenské nemocnice, kde leží se zápalem plic.

 Andrea Pomeje po těžké nemoci manžela: Teď už se nebojím ničeho!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zamlzena
31. 12. 2017 • 16:17

Nikdio určitě té Andree nezazlívá , že dál dělá svou práci. Jiří měl přejít na vitariánskou stravu/ namístoi hladovky/ To by mohlo znamenat vyléčení, nejen pozastavení progrese onemocnění. Jedná se o výhradně nevařenou.- syrovou zeleninu a ovoce, a výsledky jsou ověřené. Recepty jsou vymakané a chutné, dá se tak žít.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.