Letos čtenářům Nedělního Aha! naděluje exkluzivně Milan Peroutka (27) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Letos čtenářům Nedělního Aha! naděluje exkluzivně Milan Peroutka (27)

 Hurá, je Štědrý den, budu nadělovat!
Hurá, je Štědrý den, budu nadělovat! (Foto Aha! – Tonda Tran)

Stalo se už tradicí, že exkluzivně pro čtenáře Nedělního Aha! fotí na Vánoce známá osobnost Ježíška. Je to prestižní role! Loni například padla volba na herce Davida Gránského (25). A letos? Jednoznačně jsme se shodli, že naším Ježíškem musí být zpěvák a herec Milan Peroutka (27)! „ Do toho jdu okamžitě,“ reagoval Milan na nabídku. A bylo jasno. Máme nového Ježíška!

Aby byl letošní Ježíšek dokonalý a hlavně jiný, než v minulých letech, rozhodli jsme se mu vybrat stylistu. A volba byla opět jednoznačná. Bude to Kája Pavlíček (45)! Ten od nás dostal nelehký úkol – vymyslet, jak by měl Ježíšek Milan vypadat. Stálo ho to několik »ježíšovských« telefonátů. „Neřekl mi, co na sebe chce, ale řekl, co nechce. Být nahý,“ hlásil Kája. A tak celá volba byla na něm.

Den focení se blížil. „Co kdybych udělal Ježíška v obleku?“ ptá se den předem Kája. No proč ne, ale ať má převleků víc, reagovali jsme. A stalo se. Zatímco v den focení přišel Milan s malou taškou, Kája Pavlíček vybalil z auta několik kufrů a tašek. „Tak tady to je,“ hlásí. A šlo se na to. Nafotili jsme den i noc s Ježíškem... RÁNO

Ježíšek se právě probouzí. Musí vstát časně. Je Štědrý den, budou se balit a roznášet dárky! „Pro mě byla vždycky největší záhada, jak to ten Ježíšek stihne. Kdybych jím byl, vylezl bych rychle z postele, balil bych dárky a asi bych k tomu potřeboval pomoc. Třeba nějaký andělíčky a pak sáňky se soby,“ smál se Milan. A bylo vidět, že v pyžamu a posteli se také cítí nejlíp. „Bylo to tak příjemný, že jsem tam málem usnul.“

DOPOLEDNE

I když má Ježíšek moc práce, celý den nemůže být v pyžamu. A tak je potřeba převléknout se do slušného oblečení a nachystat všechny dárky, které večer musí rozdat. Práce jde rychle od ruky, a tak je čas se i na chvíli posadit a s dárečky si zaházet. Je totiž potřeba otestovat, jak pevně drží balicí papír.

VEČER

A už je to tady! Stmívá se, a to je ten správný čas připravit nadílku. Na to se ovšem Ježíšek musí pořádně nastrojit. Vezme si bílou košili s motýlkem, smoking, a aby bylo poznat, že není James Bond, ale Ježíšek, nesmí si zapomenout nazout červené lakýrky a vzít červenou šálu. A může se začít. Proměnu si Milan užíval. „Jsem dnes takový moderní Ježíšek, takže já bych si otevřel sámošku a tam bych hezky ve smokingu vydával dárky. Ať si zájemci přijdou sami,“ smál se Milan.

DOBROU NOC

Dárky jsou rozdány, což Ježíška pořádně vyčerpalo. Je čas jít do hajan! „Být Ježíškem musí být fuška,“ říká Milan a převléká se do posledního bílého modelu. Ulehá mezi světýlka a hvězdy na obloze a pomalu usíná. Může chrupat do aleluja. Vždyť na další nadílku má celý rok čas! „To bylo krásný! Připadal jsem si jak miminko v ohrádce, který si hraje, a kolem něj jsou velcí dospělí,“ zakončuje své ježíškovské putování Milan.

Na video s Milanem Peroutkou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.