Sexy Čvančarová (39) ukázala tělo jen v kalhotkách a podprsence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexy Čvančarová (39) ukázala tělo jen v kalhotkách a podprsence!

Na Jitčiných vnadách příroda nešetřila.
Na Jitčiných vnadách příroda nešetřila. (Martin Hykl)

Jitka Čvančarová nemůže říci, že příroda by na jejích vnadách šetřila. Kyprou postavu často schovává a jen málokdy nechá své vnady vyniknout v celé kráse. Při natáčení filmu Až po uši ale udělala výjimku a ukázala se ve spodním prádle.

V díle Jana Hřebejka pro stanici HBO se Čvančarová objeví jen v krajkovém prádle. Vzhledem k tomu, že podprsenka ani tanga toho příliš neschovají, mají se diváci skutečně na co těšit. V jedné scéně dokonce Jitka odhalí celý zadeček.

Herečka se toho nijak nebála. Některé scény jsou skutečně provokativní, i když stále decentní. Čvančarová hraje v seriálu rozvedenou matku dvou dětí, která se zamiluje do mladší ženy. Že Jitce krajkové prádlo opravdu sluší, se přesvědčte v naší fotogalerii.

 TO NEJ Z VARŮ: Megaňadra Jitky Čvančarové na zahajovacím večeru: Co o nich řekla?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
25. 12. 2017 • 12:35

jardavozembouch nebuďte blbej! Čvančarová je machna ženská , která si tragicky nacpala do hlavy, že je sexy..Je to její problém ! A já to hodnotím a tlustý lidi se mi prostě nelíbí.Kromě jiného se mi i z permanentně upocených lidí ( a to ona je ) zvedá žaludek. Vám se rozteklý ženský a la tvaroh líbí, Vaše věc! Obracením tématu váhy Čvančarové a vašeho obdivu k ní proti mě je prachubohá manipulační metoda a la " dokaž , ukaž, předveď ty " a je totálně pro argumentaci blbá! U mě jasný

jity
24. 12. 2017 • 11:13

Proto to sem dávají.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.