Zpěvačka Filipová (63): VÝBORNĚ, LENKO! Po roce boje s vážnou nemocí ODHODILA STRACH I PARUKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zpěvačka Filipová (63): VÝBORNĚ, LENKO! Po roce boje s vážnou nemocí ODHODILA STRACH I PARUKU!

Lenka je zpátky. S krátkým sestřihem a ve formě!
Lenka je zpátky. S krátkým sestřihem a ve formě! (Foto pro Aha! – Patrik Uhlíř, ara)

Na návrat Lenky Filipové (63) na koncertní pódia si fanoušci museli dlouho počkat. Téměř rok zpěvačka a kytaristka bojovala s vážnou nemocí. Nyní je ale zpátky, a dokonce o pár let mladší! Odhodila totiž paruku, kterou nosila kvůli selhání imunity, a nové krátké vlasy jí neskutečně sluší.

Když z úst lékařů zazněla krutá diagnóza, stáhla se Lenka okamžitě z veřejného života, aby se mohla﷯ věnovat jen sobě a boji s nemocí! Letos v lednu oznámila svým fanouškům, že na rok končí s koncerty.

Selhání imunity

„Je pravda, že si dávám zdravotní pauzu. Deset let jsem ji neměla, a tak mám pocit, že si ji zasloužím,“ prohlásila Filipová. O nemoci nemluvila. „Nejsem z těch lidí, kteří by to chtěli vykřikovat do světa. Je mi líp, když to vím jen já, a nechci lidem sdělovat svou diagnózu,“ vysvětlila zpěvačka. Teprve během roku vyšlo najevo, že bojuje s vážným selháním imunity.

„Nikdy za celou dobu jsem si nepřipouštěla, jak vážná ta situace je. Neustále jsem myslela na to, jak se vrátím na pódium před diváky a budu hrát,“ svěřila deníku Aha! Filipová, když dorazila na říjnovou oslavu 65. narozenin Mira Žbirky. Zpěvák ji pozval i na své vánoční turné jako hosta.

Správná volba

Zpěvaččino přání vrátit se na pódia se splnilo v sobotu, kdy ve vyprodané brněnské hale stanula před posluchači. A publikum jako by vycítilo, že hvězda je zpět! Potlesk nebral konce. „Lenka byla hodně nervózní. V zákulisí řešila, jestli si má vzít paruku, nebo vystoupit bez ní. Myslím, že volba jít ve svých vlasech dopadla skvěle. Moc jí to slušelo, a dokonce se jí podařilo omládnout,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí koncertu.

Filipová se dokázala s grácií porvat s vážnou nemocí a vše hodlá zúročit v nové desce, kterou právě připravuje. Má sice pěkných pár kilo dole, ale to se vzhledem k vážné nemoci dalo čekat. Hlavně že je zase zdravotně v pořádku a vystupuje!

Kde ji můžete vidět?

Vánoční turné Mira Žbirky s Lenkou Filipovou pokračuje ještě dvěma koncerty:

13. prosince 2017, BRATISLAVA
15. prosince 2017, PARDUBICE

Na video s Lenkou Filipovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
jity
12. 12. 2017 • 12:37

Vůbec bych ji nezpoznala, co věk a hlavně nemoc udělá s člověkem. Paní LF hlavně zdraví.

aveneta
12. 12. 2017 • 09:17

Lenka F. no bezproblémová zpěvačka.....jasně né každý má v oblibě její styl hudby...jsme lidé různí a různého ražení, ale nic jí nelze vytknout, oslovuje lidi tohoto žánru a proto jí velmi přeji ať se daří a hlavně zdravíčko....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.