Šéfkuchař Michal tentokrát doporučuje rybu trochu jinak!
Chcete si udělat sváteční menu trochu jinak? Pak vám možná přijdou k chuti recepty šéfkuchaře Michala. Místo smaženého kapra se salátem můžete připravit rybu na špízu, k silvestrovskému popíjení se zase hodí pikantní žebra.
POTŘEBUJETE: 2 makrely, sůl, mletý pepř, olej, 1 – 2 červené kapie, sušený estragon, sušený zázvor, 1 paličku česneku, zelenou petrželku, 1 limetu
POSTUP:
1. Do misky nalijeme olej, přidáme na malé kostičky nakrájenou papriku, estragon, zázvor, kousky petrželky, prolisovaný česnek a limetovou šťávu.
2. Ryby očistíme, omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a naložíme do připravené marinády. Necháme odležet.
3. Pak je napíchneme na špízy a grilujeme doměkka cca 15 minut.
Cena za porci 70 Kč.
CELÝ POSTUP PŘÍPRAVY NAJDETE VYFOCENÝ V TIŠTĚNÉM AHA! PRO ŽENY.