Tělo oběti snědli, aby zakryli důkazy vraždy! Štětínem otřásá nechutný skandál | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tělo oběti snědli, aby zakryli důkazy vraždy! Štětínem otřásá nechutný skandál

V polském Štětíně se párty změnila v pojídání lidí.
V polském Štětíně se párty změnila v pojídání lidí.  (TV JOJ)

Případ bestiální vraždy a kanibalismu odkryla policie v polském Štětíně. Při narozeninové párty tam pětice mužů zabila kamaráda a ve snaze brutální čin zamaskovat, pak jeho tělo snědli.

K hroznému činu sice došlo už před patnácti lety, vrahům se však dařilo vše ututlat až do současnosti. Policii totiž dostal na stopu anonymní tip. „Zatím jsme zjistili, že na oslavě narozenin bylo šest mužů ve věku od 38 do 56 let, mezi nimiž došlo k hádce a následné potyčce,“ uvedla policejní mluvčí Anna Zbroja s tím, že jeden z mužů byl ubit.

Jenže vraždou to neskončilo. Muži tělo naporcovali, pak ho po částech pekli a jedli. Celé ho pozřeli za neuvěřitelných 7 dní. Od letošního 15. října jsou 4 z vrahů ve vazbě, pátý mezi tím zemřel…

 

„Všichni byli obviněni z hanobení ostatků, za což jim hrozí dva roky odnětí svobody. Velmi pravděpodobně budou obviněni z vraždy, pak by mohli být odsouzeni až na doživotí,“ sdělila státní zástupkyně Joanna Biranowska-Sochalska.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.