Rodina Žilkové trne strachy: OPERACE SRDCE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rodina Žilkové trne strachy: OPERACE SRDCE

Veronika Žilková
Veronika Žilková (: Archiv)

Ihned po narození bojoval nejstarší syn herečky Veroniky Žilkové (56) o život kvůli vrozené brániční kýle. A teď mu jde o život znovu. Cyril Navrátil (28) musí na operaci srdce.

Přišlo to jako rána z čistého nebe. Nejstarší syn Veroniky Žilkové musí již za pár dnů nastoupit do nemocnice, kde podstoupí vážnou operaci. „Při rutinní kontrole mu totiž objevili skrytou vrozenou srdeční vadu, která – pokud by nebyla operována – může to mít fatální následky,“ řekla Žilková Blesku.

Otázkou zůstává, proč to lékaři nezjistili dříve, proč až teď v jeho 28 letech. „Když se Cyril narodil, řešily se úplně jiné věci. Narodil se totiž s vrozenou brániční kýlou a šlo mu o život. Takže šlo v první řadě o to, aby dýchal,“ svěřila se Žilková Blesku. Cyril operaci podstoupí 13. prosince a i přesto, že si Žilková přála, aby byl operován v IKEM, podstoupí operaci ve Francii, kde čtyři roky žije. Herečka pevně doufá, že operace proběhne v pořádku a datum operace přinese štěstí. „Třináctka je šťastné číslo naší rodiny. Náš dům má popisné číslo třináct a moje vnučka Mia ten den oslaví tři měsíce,“ řekla Žilková Blesku.

 Video s Veronikou Žilkovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
lokii
6. 12. 2017 • 04:11

Preji Cyrilovi, aby operace dobre dopadla a uzdravil se a cele rodine preji hodne klidu a krasne vanocni svatky.

-bello-
5. 12. 2017 • 23:13

Ve Francii by se od nás mohli učit !!! Bych to být starou Žílou přepočítala , nějak to zblbla : 3 měsíce jako šťasných 13 ? Blbka paní ministrová se už už chystá na diplomatickou misi s mužem starým Stropem.Ostudy všude nadělá moře a jakmile za nima přesídlí Agátka se svým trubcem Prachařem nadělá jí ještě víc. Zájímá mě, jak holky budou dojíždět " učit " na tu konzervatoř na Žižkově.Bude je sem pravidelně navážet vládní speciál ?

mord
5. 12. 2017 • 18:12

A tobě taky nešťastná nulo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.