Tajemství Gottova vztahu s Alicí: Tohle mu Ivana zřejmě opravdu nemohla dopřát... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tajemství Gottova vztahu s Alicí: Tohle mu Ivana zřejmě opravdu nemohla dopřát...

Tehdy to byla láska jako trám a trvala celých deset let.
Tehdy to byla láska jako trám a trvala celých deset let. (J. Tůma, profi media.cz)

Dlouhých 34 let trval jejich vztah. Karel Gott (78) našel v Alici Kovácsové (51) nejen partnerku, ale po jejich rozchodu i životní přítelkyni. Co Slavík u pohledné Alice našel, že se k ní neustále vracel a jejich vztah překonal tolik překážek.

„Karel se ke mně stále vracel, protože jsem mu asi dávala něco, co v jiných vztazích nenašel. Možná to bylo mimo jiné proto, že jsem se ho nikdy na nic neptala, po ničem nepátrala, respektovala jeho uměleckou duši, a hlavně po něm nikdy nic nechtěla. Ani majetky, ani závazky,“ prozradila Alice Blesku.

Takový vztah Gottovi očividně vyhovoval, proto také v knize Když milenky pláčou z roku 1999, mluvil o Alici velmi kladně. „Alice se nikdy neptala, kde jsem byl a s kým. O tom, jestli ona je jediná a nebo mám ještě další, ale nebyla nikdy řeč. Neslyšel jsem od ní jedinou výčitku. Byla to moc zajímavá dívka, vždycky si s ní bylo o čem povídat,“ citoval Blesk Gotta z jeho knihy. Kovácsová je jedna z mála partnerek, o které může Gott takto mluvit. Bývalé partnerky byly buď hysterické, žárlivé nebo se hnaly do svatby. To byla pro zpěváka stopka, proč by vztah neměl pokračovat, protože v té době se nechtěl vázat. Alice byla mezi jeho partnerkami velká výjimka a kromě povahové stránky, pochopitelně Gotta přitahovala i po vzhledové stránce. Zpěvák miloval ženy, které měly dlouhé nohy a ruce. Poté, co se Kovácsová provdala za režiséra Ondřeje Havelku (63), jejich přátelský vztah stále pokračoval a Gott se dokonce stal jejich rodinným přítelem. Zpěvák se u nich cítil jako doma a se svou dcerou Dominikou (44) je často navštěvoval. Na rozdíl od Havelky, ale pro jejich vztah nemá pochopení Gottova manželka Ivana (41), která už od začátku s jejich přátelstvím nesouhlasila a letos v říjnu ho bez kompromisu zakázala.

 Na video s Karlem Gottem se můžete podívat zde:



Přečtěte si
mord
6. 12. 2017 • 03:28

neslintej nulo na tebe by se nikdo ani nevyzvracel bellmeku mazej vytírat

-bello-
4. 12. 2017 • 22:14

6010

-bello-
4. 12. 2017 • 22:06

Jít do postele s Gottem (za mlada ) mohla jen slepá a v sexu nenáročná blbka .A Kovácsová byla jen z mejdanů známá postelově spolehlivá kamarádka. No a s Gottem ( za stara ) do postele může jen někdo jako Macháčková, zdravým holkám se to příčí, tedy může být ona i Gott v klidu! . Ovšem nechápu, co je tak strašnýho na tom, mít někoho rád a občas na něho žárlit.

mdada49
4. 12. 2017 • 21:45

Pokud si chci přečíst Staré pověsti české, sáhnu do knihovny. V aháckem vydání mě ale opravdu nebaví.

travina
4. 12. 2017 • 17:46

Sluší to jedině Gottovi, ona je příšerná!!! Ivana je proti ní královna krásy!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.