Krádež psa u supermarketu: Ženě (66) štěně vrátili policisté! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Krádež psa u supermarketu: Ženě (66) štěně vrátili policisté!

Ludmila pejska už nespustí z očí.
Ludmila pejska už nespustí z očí. (Foto Aha! – Jitka Pecharová, Policie ČR)

O štěně zlatého retrívra Sanyho málem připravila zlodějka Ludmilu Vaňousovou (66) z Hradce Králové. Ukradla jí ho, když nakupovala. Policie psa i pachatelku našla.

Sanyho ukradla žena (43) během 20 minut, kdy jeho majitelka byla v supermarketu a tříměsíční štěně nechala venku uvázané ke stojanu na jízdní kola. Po čtyřech dnech policie zlodějku vypátrala díky záběrům z kamery. Vydali se do jejího bydliště, kde krádež zprvu zatloukala. Když ji vyzradil štěkot, vysvětlovala, že psa našla v lese. Později tvrdila, že ho vzala v domnění, že ho někdo zapomněl.

Policie jí ale neuvěřila a ženu obvinila z krádeže. „Je to od ní ošklivý. Pokud ho chtěla prodat, zasloužila by velký trest,“ řekla po vrácení štěnět



Přečtěte si
tenerife
2. 12. 2017 • 18:39

Jardo máte pravdu, reportáž jsem viděla,ta paní je úplně mimo, nechat takového krásného plyšáka před obchodem,my jsme před lety měli velkého knírače, toho jsme občas nechali s košem před pekárnou uvázaného, tam nehrozilo, že by se někomu líbil, naopak jednou nechtěl dovolit pánovi, aby si vzal své vlastní kolo, které tam bylo také uvázané

hejhej
2. 12. 2017 • 12:59

Kdo chce chovat psa , měl by se umět chovat sám. Brát sebou psa a přivazovat u obchodů je hnus. Pro mnohé psy je to jediný pobyt venku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.