Herečka Bernášková: Dceru zranil exponát v muzeu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herečka Bernášková: Dceru zranil exponát v muzeu!

Jana Bernášková byla v šoku!
Jana Bernášková byla v šoku! (Marek Pátek / Aha)

Do skoku teď není dceři herečky Jany Bernáškové (36) a režiséra Davida Drábka (47). Jedenáctileté Justýně se stal kuriózní úraz – v Národním technickém muzeu na ni spadly velké kovové brýle!

„Stalo se a jsme z toho všichni špatní,“ potvrdila deníku Aha! hvězda právě reprízovaného seriálu ČT Vyprávěj. K incidentu, při kterém si její dcera poranila pravou nohu, takže teď chodí o berlích, se více vyjadřovat nechce. Kontaktovali jsme proto vedení muzea.

„Dne 29. listopadu 2017 došlo k poškození exponátu Svět naruby ve výstavě Klamárium. Žáci ze školní skupiny strhli připevněné kovové brýle vážící do půl kilogramu, které návštěvníkům slouží k experimentu. Při tom byl lehce poraněn dětský návštěvník,“ sdělila Aha! Jana Dobisíková z oddělení prezentace a práce s veřejností NTM. „Náhradu exponátu nebude muzeum požadovat. Situace vznikla díky neadekvátnímu chování žáků,“ dodala Dobisíková.

Na video s Janou Bernáškovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.