Tomáš Klus (31) hlásí dostavěno, ale dluh splácí dál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tomáš Klus (31) hlásí dostavěno, ale dluh splácí dál!

Zpěvák věří, že splatí svůj dluh co nejdříve.
Zpěvák věří, že splatí svůj dluh co nejdříve. (Foto Aha! –Martin Sekanina, Tonda Tran, Karel Kopáč, H﷯erminapress.cz﷯)

Dostavěno, přestěhováno! Tomáš Klus (31) se s celou svou pětičlennou rodinou přestěhoval do nového domečku, který stavěl od května. Dluh mu ale zůstává. A pořádný!

„Konečně jsme ve svém, jsme tam strašně šťastní. Všude příroda, les, pro nás i děti je to úplně ideální,“ libuje si otec Jenovéfy (2 měsíce), Alfréda (1) a Josefíny (4). S manželkou Tamarou (29) jsou zastánci ekologického bydlení. Nechtějí zatěžovat přírodu, a proto zařídili svou novou nemovitost co nejekologičtěji.

„Dům je řešen tak, abychom co nejméně parazitovali na Zemi. Myslím, že jsme v době, kdy díky moderním technologiím můžeme naši přírodu dost dobře chránit a je škoda, že nejsou natolik využívány,“ říká deníku Aha! zpěvák.

Jediné, co mu kalí radost z nového bydlení, je svízelná finanční situace. „Spousty lidí si myslí, že se topím v prachách. Dost z nich zřejmě nemá tolik co já, ale sám nemám tolik. Teď je na čase obracet každou korunu, protože ty věci stojí moc peněz,“ svěřil Aha! zpěvák před časem. Na dům pro rodinu si musel půjčit téměř pět milionů korun! „Dělám na tom, abych se co nejdříve odhypotékoval,“ dodal Tomáš s optimismem.

Na video s Tomášem Klusem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
petardioni
23. 11. 2017 • 12:20

Na fotce zřejmě není nový domek, ale ten původní. Klus za svoji kariéru vydělal velké peníze, takže je nepochopitelné, že se tolik zadlužil. A bude hůř, je třeba zabezpečit 3 děti a nepracující manželku.

tenerife
23. 11. 2017 • 08:41

Tak takovou chalupu obýváme o víkendech a on tam žije s malými dětmi a ještě má dluhy,byla doba, kdy žili s Tamarou několik měsíců v Karibiku,tenkrát měl myslet na zadní kolečka......

Helic
23. 11. 2017 • 06:43

Tahle hrůza je obyvatelná? A má dluhy? To to pardon.Směšné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.