Svůdník Okamura (45): Načapán s krásnou milenkou v chrámu luxusu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Svůdník Okamura (45): Načapán s krásnou milenkou v chrámu luxusu!

Tomio Okamura jméno neznámé ženy neprozradil.
Tomio Okamura jméno neznámé ženy neprozradil. (Foto: David Kundrát, Marek Pátek a Pavel Machan)

Po triumfu ve volbách prožívá Tomio Okamura  (45)další úspěch. Tentokrát jde ale o ženu, se kterou se nechal načapat při nákupech v Pařížské ulici.

Poté, co ho opustila Monika Talašová (25), se Tomio Okamura dušoval, že je sám a hledal někoho, kdo by s ním jel na zaplacenou dovolenou. „Jsem single, chtěl jsem se soustředit na volby,“ dušoval se ještě nedávno na recepci na Hradě.

Jenže to mohl tvrdit, dokud ho nenačapali fotoreportéři deníku Blesk. Politik se s neznámou kráskou sešel na rohu Staroměstského náměstí, odkud zamířili do Paříšské ulice, kde navštívili luxusní obchod Cartier. Chvilku tam něco řešili s prodavačkou a pak odešli na kávu do Kaprovy ulice. Do obchodu se ale ještě vrátili, možná pro připravený šperk.

Nutno říci, šperky této značky nejsou žádná láce. Nejlevnější náramek tu stojí zhruba 30 tisíc korun, ale částka se poměrně snadno vyšplhá až k šesti milionům. „Dárek jsem jí nekupoval – naopak, požádala mne, zdali bych jí doprovodil do prodejny na opravu jejího prasklého náramku. Kamarádka je moc hodná a známe se dlouho, ale bohužel mne nechce,“ vysvětlil politik, kterému prošla postelí už pěkná řádka mladých krásných slečen.



Přečtěte si
anezat
14. 11. 2017 • 09:34

Milí AHÁCI, Pařížská ulice se píše se ž, nikoliv š!!! A jestli má Tomio ženu nebo ne, je všem slušným lidem jedno, nicméně už by si někoho konečně zasloužil za to, co dělá pro lidi.

jity
14. 11. 2017 • 09:17

Tak mu tu šťabajznu přejme, vždyť ho má a také chce s ním dělat rošťárny.

blamal
13. 11. 2017 • 16:59

Odpornej zjev, tenhle Pitomio. Manipulator,lhar, nenazranec, nacek.At tahne jinam.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.