Matkou kvůli rolím? Bernášková z Ulice: Jedno dítě s režisérem, druhé je scénáristy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Matkou kvůli rolím? Bernášková z Ulice: Jedno dítě s režisérem, druhé je scénáristy!

Jana Bernášková
Jana Bernášková (Foto: Martin Hykl, Marek Pátek, Daniel Černovský, David Kundrát)

Začínala v Ostravě, pak přešla do Prahy. Půvabná herečka známá ze seriálů Ulice či Vyprávěj zde nejprve skončila v náruči režiséra, pak scénáristy. Náhoda nebo účel?

S režisérem Davidem Drábkem má dceru Justýnu (11), scénárista Rudolf Merkner a současný manžel je tátou Theodora (4). Jak se to tak půvabné herečce přihodilo?

„Může to tak vypadat, ale tak to vůbec není. Když jsem před lety potkala Davida, tak ještě vůbec nebyl známý a v peněžence měl tak akorát pětikorunu. Byla to obrovská láska," brání se možnému záměru Jana Bernášková (36) na stránkách magazínu Rodina Dnes a dodává: „A jen tak mimochodem, nikdy mi nedal roli - až do nedávné doby, kdy studoval hru Petra Kolečka Dvě noci na Karlštejně."

A co nynější pan manžel, scénárista seriálu Vyprávěj? „Jestli narážíte na to, že jsem ho "sbalila" kvůli roli, tak to je velký omyl. Seznámil mě s ním režisér Biser Arichtev, aby jako autor věděl, pro koho roli Ivety píše," specifikovala seznámení s dalším mocným mužem Bernášková.

Jana Bernášková o nevěře:

 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
antonuis.j
19. 11. 2017 • 00:59

Jistě, jinak by ji nikdo neobsadil Je to hrozně moc nesympatická, divná a příšerně ošklivá šeredná ženská, bez talentu, mluvit neumí, dívat se na ni nedá, prostě hnusná filcka, vidím ji v TV a přepínám!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.