Vlasáková se brání: Nejsem vražedkyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vlasáková se brání: Nejsem vražedkyně!

Lenka Vlasáková
Lenka Vlasáková (Foto: Zbyněk Pecák)

Česká filmová a divadelní herečka Lenka Vlasáková loni v létě hrála na Letních shakespearovských slavnostech v Hamletovi. Vlasáková si zahrála královnu, která v jejích očích není vražedkyně, nýbrž milující matka a manželka.

Letní shakespearovské slavnosti se uskutečnily v Královské zahradě Pražského hradu, kde se Lenka Vlasáková představila jako královna Gertruda. I přesto, že se jedná spíše o negativní postavu této hry, herečka ji vnímá zcela odlišně. „Jsem moc ráda, že jsme se s panem režisérem Michalem Vajdičkou shodli: naše Gertruda neví o vraždě manžela ani se na ní nespolupodílela,“ řekla Vlasáková magazinu Instinkt.

Ve hře postava Vlasákové musí čelit „Sophiině volbě“, rozhoduje se mezi láskou k synovi a manželovi. Herečka přiznala, že ve svém srdci má na rozdíl od své postavy prostor pro všechny „Já to mám tak, že v mém srdci je prostor pro všechny. Věřím ale, že někdo, kdo tolik prostoru v srdci nemá, se rozhoduje,“ řekla Vlasáková magazinu Instinkt.

Lenka Vlasáková o své roli v seriálu Bohéma:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
2. 4. 2018 • 10:15

Takový nesourodý pár.... prostě těžko uvěřit, že tzv, navždy

jity
2. 4. 2018 • 09:07

Jednou jsem s Lenkou četla rozhovor jak byla ve škole chytrá a jak trpěla v tehdejším školství. Byla tak chytrá, že ji to školství nevyhovovalo, tak proč nevyškolí jejího partnera. V soutěži Máme rádi Česko toho chlapec moc neví. Jako herec sympaťák, ale jinak toho moc zatím nevěděl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.