Jiří Štěpnička (70): Chystá se sepisovat své paměti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jiří Štěpnička (70): Chystá se sepisovat své paměti?

Jiří Štěpnička
Jiří Štěpnička (Foto Petr Novotný)

Populární český herec Jiří Štěpnička (70), jehož hlas k nám promlouvá coby hlas Harisona Forda, Michaela Doulase, Stevena Seagada nebo Gérarda Depardieua je vytížený nejen po pracovní stránce, ale i ve svém osobním životě. Své vzpomínky si ovšem vezme do hrobu a na rozdíl od svých kolegů neplánuje napsat knihu.

Většina českých umělců se během života rozhodne napsat knihu nebo natočit dokument, Jiří Štěpnička, ale o ničem takovém rozhodně neuvažuje. „Vyčítá mi to mnoho mých kolegů s tím, že můj život byl velmi zajímavý a velmi komplikovaný a že bych měl o čem psát, ale já nechci. Musel bych začít u mámy, což já prostě nechci,“ řekl herec magazinu Sedmička.

I přesto, že se své kolegy nemá v plánu poslechnout, moc si jich váží a stali se z nich přátelé. „Všichni jsem už tak nějak nad hrobem, někdo víc, někdo míň. Jsou mezi námi ještě pořád nějaké rozdíly ve věku, ale v každém případě jsme spolu prožili nějakou dobu, nebudeme hodnotit jakou, ale spíš jak. Protože my jsme ji do jisté míry prožili velmi přátelsky a v takovém souznění a vzájemném pochopení, lásce, a obdivu,“ řekl herec magazinu Sedmička.

 Jiří Štěpnička na pohřbu: Třískův skon mě šokoval, ale byla to náhoda.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
1. 1. 2018 • 12:44

honza54 Mám Štěpničku ráda.Kvůli mámě měl život dítěte dost blbý a pak když ji pustili z kriminálu jí doslova sloužil, ona se chovala divně! Byl z toho vyčerpaný, vím to. Kdejaký vůl mu vytýká roli K.Gottwalda, panebože ! Herec je to úžasnej a kromě toho další herci , např. Bartoška a další taky hráli takový role.Třeba soudruhy kriminalisty, anebo předsedy Národních výborů atd. .Štěpnička je vynikající dabér a herec.Na jevišti to fakt nefláká, dejte mu pokoj !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.