Vážné obavy o Taclíka: Dluhy si vybírají daň nejkrutější! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vážné obavy o Taclíka: Dluhy si vybírají daň nejkrutější!

Marek Taclík.
Marek Taclík. (Profimedia.cz)

Herec Marek Taclík (44) je úspěšný český herec, dostává jednu roli za druhou, avšak jeho dluhy se vyšplhaly do závratných výšin, na které ani jeho pracovní nasazení nestačí. A to si vybírá daň i na jeho zdraví.

O herci Marku Taclíkovi se již dlouho ví, že dluží doslova všude, kam se podívá – zdravotní pojišťovně, finančnímu úřadu a především vymahačské firmě. Vysoké částky dluží, ale také svým přátelům a kolegům, od kterých si v minulosti půjčil.

Zdroj blízký herci prozradil, že Taclík dokonce holdoval i hazardu. Momentálně Taclík bydlí u své těhotné přítelkyně, která každou chvíli porodí. Ze svého strašnického bytu musel herec prý odejít kvůli exekutorům.

Aby toho nebylo málo, kromě dluhů má herec i vážné zdravotní komplikace. Před pěti lety málem zemřel na problémy se slinivkou. Od té doby zhubl celkem patnáct kilo a nesmí pít žádný alkohol. Stres z dluhů a zodpovědnost za osud očekávaného dítěte herci také příliš neprospívá. Herec byl spatřen nedávno v pražském IKEM, kde dlouhodobě léčí své vnitřní orgány.

 Proč je Marek Taclík tak hubený? Těžké problémy se slinivkou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
21. 10. 2017 • 16:23

Taclík.... no život oněch "celebrit" normálnímu člověku stačí 10 tisíc na měsíc a bydlení v přijatelné normě možností, ale celebrity..??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.