Miss Vignerová: Prsa předvádí zadarmo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Miss Vignerová: Prsa předvádí zadarmo!

Aneta Vignerová je proklatě sexy.
Aneta Vignerová je proklatě sexy. (Foto pro Aha! : Nikola Bílková)

I malá prsa jsou víc než diamanty! Tak může o svých ňadrech mluvit Aneta Vignerová (29). Na večírku zahaleném do třpytu diamantů jí jedno vykouklo z šatů a nikdo nesledoval nic jiného.

Miss ČR 2009 má jen přírodní jedničky, ale jak se ukázalo, hravě dokážou přebít i diamanty o váze jednoho karátu. A to je ani nechtěla ukázat. Stačilo si jen vzít odvážné šaty s odhalenýmizády a obrovským výstřihem bez podprsenky. Chvilka nepozornosti a bylo to venku!

Anetina ňadra přitahují pozornost o to víc, že je dobrovolně před fotoaparátem neukazuje. „Akty bych nikdy nefotila,“ dušuje se Vignerová. O to víc dráždí mužskou fantazii.

Zákaz zvětšování!

Aneta měla v minulosti mindrák, že má jen jedničky. Dokonce navštívila plastického chirurga. Od toho si ale vyslechla, že jakékoli zvětšování by byl zbytečný zákrok. A podle toho, co bylo vidět, nelze než souhlasit!

Jedničky zastínily čtyřky!

To, že si Vignerová nevzala na párty k desátému výročí Diamond Clubu podprsenku, nezaujalo jen přítomné pány, ale také Martu Jandovou (43). Příroda v oblasti hrudníku nadělila zpěvačce o tři čísla víc než Anetě, ale protože měla šaty až ke krku, nemohla jí konkurovat.

A nikdo neměl ani šanci si všimnout, že má na sobě nějaké šperky. „Nejčastěji a ráda nosím šperky od manžela.Mám k nim osobní vztah. Snubní i zásnubní prsten, k tomu jeden nádherný za Marušku. Po mamince mám na krku starožitnou madonku. Tu sundám, jenom když musím,“ svěřila Aha! zpěvačka.

Na video s Anetou Vignerovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.