Sámer Issa: Soud a dluhy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sámer Issa: Soud a dluhy!

Ajaj, Sámer Issa má další malér!
Ajaj, Sámer Issa má další malér! (Foto Aha! – Marek Pátek)

Ajaj, Sámer Issa má další malér! Vyběhl totiž s jednou módní značkou, které slíbil, že jí udělá skvělou reklamu, ale “skutek utek“.  Shrábl honorář předem, nechal si šaty v hodnotě 16 tisíc korun a propagace žádná! Proto se dostal až před soud…

Zpěvák měl dostat za propagaci kolem 20 tisíc korun. Módní značka chtěla po Sámerovi především natočení dvou reportáží na celostátních televizích, v nichž by se objevilo logo firmy. Problém byl v tom, že i když reportáže natočeny byly, logo se v nich neobjevilo. Takže pro značku zcela bezcenné.

Issa si také od společnosti zapůjčil oblečení v hodnotě 16 tisíc korun, které nikdy nevrátil. A proto se rozhodli zpěváka zažalovat! Verdikt utajeného soudu zazněl ve prospěch firmy a tak známý český rebel musí zaplatit peníze, které dlužil, ale také veškeré soudní výlohy. „Byli jsme domluvení s panem Issou, že nám udělá reklamu – promo pro náš obchod. Předali jsme mu peníze, vzal si zboží, ale promo neproběhlo.Nasliboval nám to na celostátních televizích, kde to nešlo, a nevyjádřil se k tomu, že by nám vrátil peníze. Potom jsme podali žalobu a vyhráli jsme soud.

Pan Issa dluží peníze za to, co neudělal, a dodneška se k tomu nevyjadřuje. Celé to trvalo asi tři roky, byli vyslechnuti i svědci z jeho strany, kteří potvrdili, že to tak bylo, a ani k soudu se pan Issa nedostavoval,“ prozradila Sedmičce majitelka módní firmy. Bývalý přítel Agáty Prachařové, tak nakonec bude muset vysolit kolem 60 tisíc korun a to není malá částka. Sámer už asi nikdy žádné značce dávat plané sliby nebude. 

Na video se Sámarem Issou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
12. 10. 2017 • 12:45

On ještě žije, buzna fetka nemakačenko? Je to odporná stvůra a příživník, nic neumí, jen fetovat a machrovat, slizoun ušišlaný, hnus, je to retard jak vyšitý.

dzery
12. 10. 2017 • 12:41

Dávat se do holportu s takovým magorem?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.