Další rána pro Třískovu vdovu: Havlová řekla NE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Další rána pro Třískovu vdovu: Havlová řekla NE!

Poslední setkání Havlové a Třísky na letošním Febiofestu.
Poslední setkání Havlové a Třísky na letošním Febiofestu. (Foto Aha!: M. Protivanský, K. Kopáč, M. Pátek, ČTK, ara)

Ač někdejší první dáma tvrdí, že zesnulý herec byl nejlepším přítelem jejího manžela, na pátečním pohřbu nakonec nepromluví. Vdova po Třískovi se bude holt muset poohlédnout jinde...

Pohřeb Jana Třísky (†80) v pražském Národním divadle bude zaručeně ostře sledovaný a tudíž hojně navštívený. Kdo na něm z herecké obce nebude, jakoby nebyl! Mezi řečníky, kteří před rakví tragicky zemřelého promluví, se už skoro najisto počítalo s Dagmar Havlovou (64). Jenže ouha! „Na pohřbu mluvit nebudu," napsala Blesku Havlová tři dny před pohřbem. 

Herečka se zřejmě obává, že by žal zlomil její hlas. Přesto se snaží být nablízku alespoň Karle Chadimové (74). „Je to strašné, co prožívá! Pořád na ni myslím," svěřila se Havlová tamtéž.

Co Jana Třísku (†80) tížilo na srdci? Svět je plný krutosti...

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
majojo
4. 10. 2017 • 15:02

Nepíši o jejích hereckých kvalitách, pokud sis nevšimla. Psala jsem o tom, že byla oblíbená a že se necpala, kam nepatřila. Ano, pan Tříska byl herecky zajímavý. Sice jednostranný, ale to už záleželo na režisérovi. Ale že by byl oblíbený? Ne pro tu emigraci, to mu lidé spíš fandili, ale za ty kecy o tom, jak svou rodnou zemí pohrdá a nenávidí ji. Což mu ovšem nebránilo se sem vracet a přijímat tu práci, kterou by, ruku na srdce, jinde nedostal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.