Náhrada za Třísku? „Slyšel jsem, že se o mě mluví!" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Náhrada za Třísku? „Slyšel jsem, že se o mě mluví!"

Jan Tříska se Zdeňkem Svěrákem v pražské Lucerně.
Jan Tříska se Zdeňkem Svěrákem v pražské Lucerně. (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Hykl, Marek Pátek, archiv ČT)

Už je to týden, co Jan Tříska (†80) podlehl vážným zraněním po pádu z Karlova mostu! Produkce filmu Na střeše, který měl začít natáčet pod taktovkou režiséra Jiřího Mádla (30), mezi tím intenzivně hledá herce, který by Třísku v hlavní roli nahradil. Podle deníku Aha! se nejvíce mluví o Stanislavu Zindulkovi (85).

„Slyšel jsem o tom, že se o mne mluví. Potěšilo by mě to, ale zatím se mi nikdo neozval,“ řekl včera deníku Aha! Zindulka. „Nejste první, kdo mi volá. Tak to asi bude pravda, že se o mě mluví. Ale nechme spekulací, počkejme, co se bude dít dál,“ dodal.

Produkce mlčí
Že je Zindulkovo jméno ve hře nevyvrátila ani mluvčí filmu Na střeše. „Po dohodě s producentkou a režisérem zveřejníme nové obsazení filmu Na střeše, až ve chvíli, kdy bude definitivní,“ nechala náš dotaz na Stanislava Zindulku bez konkrétní odpovědi.

 

Pocta Třískovi
Když před týdnem Jan Tříska, který měl za sebou veškeré přípravy na natáčení filmu Na střeše, tragicky zemřel, nikdo ve štábu nevěděl, co si počít. „Pro režiséra, producentku i celý tým je to velmi těžká situace. Ztráta Jana Třísky je pro všechny osobně velmi bolestná. Přesto jsme se rozhodli film Na střeše natočit,“ oznámila tehdy mluvčí snímku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.