Mrkvička z Policie Modrava: Nemoc si vybrala krutou daň... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mrkvička z Policie Modrava: Nemoc si vybrala krutou daň...

Ladislav Mrkvička bojuje s vážnou nemocí.
Ladislav Mrkvička bojuje s vážnou nemocí. (Profimedia)

Zhoršený zdravotní stav si v případě Ladislava Mrkvičky (78) vybral krutou daň. Hvězda seriálu Policie Modrava musela skoncovat s hraním. Kvůli komplikované zánětlivé chorobě.

Kvůli onemocnění nazývané Polymialgia rheumatica musel herec před pár týdny nastoupit dokonce do nemocnice. Až teprve tam mu komplikované zánětlivé onemocnění, které se často lehce splete s jinou nemocí, diagnostikovali. A přestože ani sám představitel učitele Kintzela nevěděl, jak dlouho si tam poleží, jeho zdravotní stav se výrazně zlepšil.

 

„Jsem už trošku lepší. Už jsem z nemocnice doma. Už jen k lékaři docházím,” prozradil Aha!. V dokonalé kondici ale stále není. „Divadlo už neplánuju,” přiznal Mrkvička Aha! smířený s tím, že už se zřejmě nebude nikdy cítit jako dřív. Sedět se založenýma rukama v klíně a nic nedělat, ale přesto nechce. „Od pondělka začíná ve škole na DAMU zimní semestr, takže mě čeká vyučování. Budu mezi studenty, což jsou maldí energičtí lidé, což je pro mě úžsné prostředí, které mě nabíjí,” prozradil své plány radostně.

Bude trénovat
Krátký návrat před kameru ale nevylučuje. Kdyby se natáčela třetí řada Policie Modravy, o čemž se po neuvěřitelné sledovanosti opět hovoří, neváhal by. „Jestli ještě budu běhavej jako pan Kintzel, tak bych si v možném pokračování také zahrál. Budu trénovat,” prozradil s úsměvem. A s tím počítá i režisér seriálu Jaroslav Soukup (70). „Jestli by byla třetí série, bez Ládi by to ani nešlo. Moc mu přeju, aby se co nejdřív uzdravil,” svěřil Aha! režisér.

Policie Modrava: Při natáčení autonehody šlo o život!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
2. 10. 2017 • 12:40

ano, je to pěkný seriál...

Jiviny
2. 10. 2017 • 11:25

Panu Mrkvičkovi přeji plné uzdravení, polymyalgii znám, také jsem se s ní potýkala. A jsem moc ráda, že se bude natáčet další řada. Je to dnes nejlepší seriál.

aveneta
2. 10. 2017 • 09:27

Policie Modrava je hezký seriál.... má mnoho pohledů na Šumavu od krásné krajiny po naturel místních lidí....neoplývá drsným americkým stylem namachrovaných policajtů, prostě celkem fajn relax v nedělním večeru....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.