Harapes prolomil stopku! Jeho chalupu uvidí i diváci... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Harapes prolomil stopku! Jeho chalupu uvidí i diváci...

Díl s Vlastimilem Harapesem diváci neměli vidět.
Díl s Vlastimilem Harapesem diváci neměli vidět. (Foto TV Barrandov)

Má šikovné nejen nohy, ale i ruce! Baletní mistr Vlastimil Harapes (71) se v pořadu Můžu dál? pochlubil Aleši Cibulkovi (40) svým milovaným letním sídlem, které si vlastnoručně vybudoval. Původně to vypadalo, že ho diváci neuvidí!

Když se Cibulka vyjádřil ke svému odchodu z televize Barrandov, zmínil také, že některé už natočené díly jeho pořadu nebudou, bohužel, odvysílány. „Vedení televize přišlo s argumentem, že nejde o hvězdy dostačujícího jména, které by diváky zajímaly,“ řekl tehdy moderátor. Televize se ale nakonec tuto neděli díl s Harapesem, který je na svou chalupu náležitě pyšný, rozhodla odvysílat.

„Mám ji více než čtyřicet let. Žádné stromy a zeleň kolem nebyla, vše jsem zasadil sám. Zůstala jen střecha stejná, jinak se na všem muselo pracovat,“ řekl Vlastimil, jehož chalupa pod hradem Krakovec má dlouhou historii. „Ty základy mohou být, jak se tady povídá, z doby Jana Husa. A bylo to hradní bělidlo, všude kolem byly totiž louky,“ pochlubil se tanečník.

Na video s Harapesem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
30. 9. 2017 • 10:53

Když pro vedení TV Barrandov není bývalý a dál v životě aktivní sólista Národní divadla hvězdou dostatečné velikosti,tak kdo ? Třeba takoví jako stokrát a napořád omílaná deska stará Žilková, její Agáta, nebo co jako ? Harapes byl úžasný baleťák a je to slušný člověk.Chalupu má milou útulnou, nemá kolem zahradu a la hřbitov tůjí a tu střechu mu chválím, že nechal jak je.Dnešní chalupy bývají strašidelně vyšperkované Má to tam hezký !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.