Etzler terčem posměchu: POTUPA před celým národem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Etzler terčem posměchu: POTUPA před celým národem!

Etzler vedle Maxiána vypadá jako obr!
Etzler vedle Maxiána vypadá jako obr! (Jan Kroupa)

Dřív platil za svůdce žen, dnes je terčem posměchu. Do Miroslava Etzlera (52) se kvůli kilům nepouštějí jen fanoušci, ale i kolegové z branže. Své si teď musel vyslechnout od porotců show Tvoje tvář má známý hlas.

Ostře řezaná tvář, mužné tělo i podmanivý hlas. V dobách Pojišťovny štěstí si Mirek vysloužil pověst sexy idola a vzdychala pro něj nejedna fanynka. Když se zjeví na obrazovce dnes, nejenže mu ženy patrně neposílají pozvánky na rande, ale občas musí poslouchat i nejapné žertíky na své tukem »vylepšené« tělo. Naposledy ho kila dohnala během sobotního vystoupení.

Nadopovaný hormony
Po roce se chtěl blýsknout v show Tvoje tvář má známý hlas. Rozhýbat mohutnější tělo do španělských rytmů se mu ale vymstilo. „Kdyby v pravěku existoval nějaký dinosaurus, který by tančil, tak bys to byl ty,“ rýpnul si do jeho těžkopádného houpání v bocích moderátor Ondřej Sokol (45). „Tady je Paul Simon trošku nadopovaný hormony. Manželce vzal asi přechodové prášky,“ uzemnil ho Aleš Háma (44). „Vypadáš trošku jako gumák, Mirdo,“ nasadil tomu korunu prezident poroty Jakub Kohák(42). Etzler se to snažil brát s nadhledem, bylo ale znát, že mu to není zrovna nejpříjemnější.

Etzler o Tvoje tvář má známý hlas: Dlouho jsem váhal, jestli do toho jít!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
24. 9. 2017 • 16:41

Zatímco všichni, kteří do M. Etzlera "rýpou", jsou zajisté krásní, štíhlí a bezchybní. Zdá se, že pro nás, kteří takoví nejsme, je to stále sympaťák.

hejhej
24. 9. 2017 • 16:41

Etzler je Pan herec. A co je strašidlo Kohák? Co dokázal ? Mele nesrozumitelně a tupec si myslí,že je vtipný. Sklamal mě svými urážlivými slovy na adresu p. Etzlera A. Háma.

italiano
24. 9. 2017 • 15:59

Co dodat, když jsou pánové v oblecích a "dáma" vedle nich stojí / nebo poskakuje/ v bílých šortkácha s pupíkem venku. Diskriminace pohlaví může mít velmi různé podoby.

jity
24. 9. 2017 • 12:38

Bylo to hodně trapné, jak od blba Koháka, tak od Hámy. Etlezer je sympatický, za to Kohák je nebetyčný ubožák, hlavně s těma jeho reklamama. Háma mi zklamal od toho bych takovou trapárnu nečekala. Co mu udělala Etzlerova manželka, nebo přítelkyně, to už je jedno. To do toho tahat neměl.

travina
24. 9. 2017 • 12:30

Exler je velký sympaťák, stále pěkný chlap a pár kilo navíc mu na oblíbenosti neubírá! Rozhodně si z heců moderátora a porotců nic nedělá. Pouze vy bl.bci z AHA děláte z komára velblouda!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.