Dědictví po Grossovi uzavřeno: Z holek jsou milionářky! Co všechno jim spadlo do klína? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dědictví po Grossovi uzavřeno: Z holek jsou milionářky! Co všechno jim spadlo do klína?

Holky Grossovy na Miami
Holky Grossovy na Miami (Instagram)

Dědické řízení se uzavřelo nyní, tedy až po dvou letech od smrti Stanislava Grosse (†45). Šárka Grossová (47) a její dcery budou tudíž v pěkném v balíku. Natálka (14) dostane například půl vily, ale co třeba starší Denisa (19)?

Podle katastru nemovitostí mladší dcera získá polovinu vily v pražském Slivenci. Starší Denisa ovšem také nepřijde zkrátka. „Denisa má zase jiné věci, nechci ale specifikovat jaké. Je to k oběma fér,“ práskla Blesku vdova Šárka Grossová a dodala: „Ano, dědické řízení je konečně uzavřené a vyřešené. Mě teď proto čeká obíhání spousty úřadů a hlavně papírování, přepisy majetku a další záležitosti. Už se toho chci konečně zbavit.“ Takže co všechno spadlo holkám Grossovým do klína?

Apartmá na Floridě
Byt v luxusní čtvrti Aventura v zátoce Hidden Bay na Floridě byl už v roce 2008 koupen na její jméno. Stál 13 milionů korun! V komplexu je bazén, lázně, posilovna či tenisový kurt. Vdova ho pronajímá.
Byt na Smíchově
Šárka také zdědila na pražském Smíchově byt o 90 metrech čtverečních, kde měl Standa svou advokátní kancelář. Manželé ho koupili za necelých 5,4 milionu korun a podle svých slov si na něj vzali hypotéku.
Vila ve Slivenci
Grossovi investovali do rodinné vily na pražském Slivenci. Původně stála 14 milionů, po rekonstrukci je její hodnota odhadovaná na víc než 40 milionů. O dům se teď vdova majetkově dělí s mladší dcerou Natálií.
Restaurace v Hlubočepích
Paní by měl vdově říkat i luxusně zrekonstruovaný statek, který manželé koupili roku 2010 za 21 milionů. Stojí v pražských Hlubočepích nedaleko Prokopského údolí, jeho součástí je restaurace Černý kohout.

František Janeček: Prozradil přísně tajné plány s Grossovou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bursik
12. 10. 2017 • 07:16

okrast lid cele republiky a jeste se chlubit na jevisti ,novinach Mely by chodit kanalama jak podkani vsechny tri Grosovky Mama zamestnana u Berkove -podvodnice a majitelce verejneho domu, Standa milacek Zemana od mladi nasaval intriky a pak to prehnal vic nez kterykoliv socan tak sel pod kytky.Soveti pohli plutoniem aby si to chlapecek delsi dobu uzil!

va45
11. 10. 2017 • 13:28

Dcerám padlo do klína jen to co jejich křišťálově čistý otec nakradl.

Inka
20. 9. 2017 • 18:26

...doposud jsem žila ve snu , že do doby pana Babiše , tzv. " největšího zloděje ", byli politici křišťálově čistý...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.