Rychtář (59) a jeho dluhy: EXEKUČNÍ DRAŽBA DOMU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rychtář (59) a jeho dluhy: EXEKUČNÍ DRAŽBA DOMU!

Rychtář nezaplatil ani pořádkové pokuty, a tak teď může přijít o střechu nad hlavou!
Rychtář nezaplatil ani pořádkové pokuty, a tak teď může přijít o střechu nad hlavou! (Foto Aha! – Pavel Machan, David Malík, ara)

Dražba! To, co je pro všechny dlužníky noční můra, se pro vdovce po Ivetě Bartošové (†48) stalo skutečností. Josef Rychtář (59) se neomluvil advokátce své exmanželky Dariny Nové (59) za to, že ji urážel před soudem. Nezaplatil ani pořádkové pokuty, a tak teď může přijít o střechu nad hlavou!

Podle záznamů Exekutorské komory může za všechno exekuce od JUDr. Věry Sedloňové k vymožení pořádkových pokud uložených soudním exekutorem ve výši 150 000 Kč.

 „Je to podle mě nesmyslný. Já jsem paní Sedloňové zaplatil dvě stě padesát tisíc korun. V podstatě to, za co mě žalovala. Já jsem vlastně napsal, že není možný, že mi soudkyně uložila zaplatit tuhletu pokutu. Pořádkový pokuty jsou zřejmě za to, že neproběhla ta omluva,“ řekl deníku Aha! Rychtář.

Vdovec po Bartošové podle svých slov netušil, že byla nařízena elektronická dražba jeho podílů ve vile v Říčanech. „To je nějaký nesmysl! Proč by to mělo bejt? To si myslím, že asi nepůjde. Já jsem se proti tomu odvolal. To je jedna věc... A pak probíhá majetkové vypořádání, takže si myslím, že je to nesmysl,“ reagoval překvapený vdovec.

Dům s plísní

Jenže vše už běží. Byl vypracovaný znalecký posudek, elektronická dražba na Rychtářův podíl 5/24 byla dokonce stanovena na 17. října! Dražba podílu na nemovitosti je dokonce nabízena na serveru sreality.cz. A tomu podle posudku odpovídá částka 1 200 000 Kč.

Celá věc může štvát Rychtáře o to víc, že na realitních stránkách je dům vyfocený i zevnitř a ve znaleckém posudku je kritizován kvůli plesnivým zdem. „Stavební technický stav domu je dobrý. Izolace terasy proti pronikání vlhkosti arkýřem, včetně oplechování okraje terasy, je provedena neodborně (je nefunkční).

Strop a překlady nad okny v přízemí, v místnostech s arkýřem, jsou vlhké, s výkvětem plísně, opadaná omítka, malba je rozrušená,“ píše se v znaleckém posudku na nemovitost s tím, že vodorovná izolace proti zemní vlhkosti je rovněž nefunkční. A to je také vidět z fotek na realitních stránkách. „To je mi záhadou, kdo to tam dával,“ diví se Rychtář.

Na video s Rychtářem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rm5302@...
18. 9. 2017 • 16:57

No hlavne nechapu proc o takove nule vubec nekdo pise. To je presne o co ten priblblik stoji. Kdyby o nem NIKDY NIKDO nepsal a nemel prostor k svym debilnim recem v TV tak by to bylo nejlepsi. Nestojim o to cist o dalsim blbovi. To jich neni v politice dost ?

6010
18. 9. 2017 • 15:36

Tak snad již na toho lotra také dojde.Ať nedělá hloupého, že o ničem neví a vše uhradil.Ten bude koukat, až se z něho stane bezdomovec.Již aby to bylo.Zaslouží si to.

antonuis.j
18. 9. 2017 • 10:11

Ale prdlajs, nedošlo, takových keců tu už byly stovky a nic.. ten nebude nikdy nic platit ani pykat, i kdyby vraždil. Ten smí všecko, dědek smradlavý plesnivý primitivní, věř tomu, že i kdyby fakt zabil třeba Darinu, vykradl další garáže a zmlátil soudkyni i její matku, zas bude v pohodě smrdět doma, on je nepostižitelný. Prase Rychty má (jak je jeho zvykem, hnusa) na pány policisty nějaké kompromitující materiály, videjka, záznamy.. takže on prostě nikdy, nikdy potrestán nebude, zm*d nechutný. Nejlepší by bylo, kdyby ho šlehlo, notora, má to zjevně blízko, je sešlý jak stoleté lejno... nebo by ho někdo mohl sejmout Liazkou..

britva
18. 9. 2017 • 09:07

tak už na toho psychopata konečně taky došlo. bylo by fakt perfektní, kdyby ten podíl v dražbě koupil Macura a Rychtáře nechal vyhnat jak prašivce

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.