Začal rozvod Paroubkových: Mrazivá výhružka... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Začal rozvod Paroubkových: Mrazivá výhružka...

Petra a Jiří se k sobě neměli. Žádný pohled, žádný pozdrav a každý na svém konci lavičky.
Petra a Jiří se k sobě neměli. Žádný pohled, žádný pozdrav a každý na svém konci lavičky. (Foto ara)

Soudní síň zůstala pro veřejnost zavřená, ale ze změn ve tváři Jiřího Paroubka (65) se dalo číst jako z protokolu. Se sladkým úsměvem šel dovnitř, s kyselým šklebem ven. První den rozvodového stání s jeho manželkou Petrou (44) pro něj zřejmě nedopadl dobře. 

Jednání u Obvodního soudu pro Prahu 5 začalo v 9 ráno a skončilo těsně před polednem. Bledá Petra jeho průběh odmítla jakkoliv komentovat, sdílný nebyl ani Paroubek. „Nebudu se k ničemu vyjadřovat,“ řekl stručně. I když vše probíhalo za zavřenými dveřmi, bylo slyšet, že uvnitř je rušno. Manželé si skákali do řeči a soudkyně je musela umravňovat.

Nečekaný host
Překvapivě přišla svého exmanžela podpořit první žena Zuzana (60), která s obtížemi a o holi dorazila asi půl hodiny po začátku jednání. A to na den přesně 10 let od jejich rozvodu. Podle ní bude největší boj o to, kdo se bude starat o dceru Margaritu (7). „Střídává péče, to bych řekla, ale i ten majetek, to nebude o nic lehčí,“ vypočítala Paroubková úskalí, která rozcházející se pár u soudu čekají. Tvrdí, že Petra chce dům v pražské Chuchli, kde žili, a exmanžel by se měl bydlet na chatě. Zuzana označila Petřino jednání za mstu.

Tolerance skončila
První kolo rozvodových tahanic rozuzlení nepřineslo, soudkyně Irena Bartoníčková jednání odročila. Při východu ze soudní síně Paroubek přes rameno houknul, že k dohodě zatím nedošlo. Až před budovou soudu se rozpovídal, když zazněla informace o údajném dalším trestním oznámení ze strany Petry. „Já bych to nechtěl komentovat. Já myslím, že těch trestních oznámení už je tolik z její strany a ukázaly se jako fingované, některé.

Takže to další je také fingované,“ komentoval expremiér s tím, že se hodlá bránit. „Zatím jsem to přecházel velkoryse, je to matka mého dítěte, ale to skončilo. Dnešním dnem to skončilo,“ řekl rozhořčeně Paroubek a odešel. Petra mlčky zmizela.

Odešla před Valentýnem

Petra Paroubková odešla i s dcerou Margaritou od manžela 13. února tohoto roku. V dopise, který Jiří Paroubek zveřejnil, mu napsala, že ji psychicky deptá. Petra pak žila s dcerou a psy v pronajatém bytě a na každém kroku ji doprovázeli bodyguardi. I když to zprvu vypadalo, že se expremiér snaží manželství zachránit, nakonec šel do tvrdého soudního boje.

Chce totiž, aby jejich dcera byla ve střídavé péči, to ale Petra odmítá a trvá na tom, že ji bude mít v péči ona. Navíc se Paroubek začal objevovat v přítomnosti své první ženy Zuzany, se kterou o víkendu oženil i syna Jiřího (33). Návrat k exmanželce ale Paroubek popřel.

Na video s Paroubkem se můžete podívat zde:



Přečtěte si
pavucinka
17. 9. 2017 • 12:47

Někey se těžko hledají svěeci, byť máte pravdu a vůbec nepotřebujete lhát nebo předstírat a nepotřebuejte se dělat lepší. Takoví lidi často vypadají nedůvěryhodně a je spíše tenedence věřit těm "méně dokonalým", nebo i podlým. Snad je to lidštější, nebo většinový typ? nevím, ale spravedlivý člvoěk těžko dokazuje, jelikož lidi se často bojí , chtějí svůj klid a tak nejsou nadšeni chodit k soudnímu jednání. Soudy by měly přistupovat ke kauzám více individuelně, jelikož pokud vychází jen z tabulek, tak by stačilo naučit se číst, a nebylo by třeba studovat práva.

-bello-
15. 9. 2017 • 00:14

kinki vymyslela jsem to za dutchschulz! Ještě jednou, jedinkrát ! uvidím na našich sochách, zejména na těch na Petříně od Olbrama Zoubka uvázaný váš slovenský rudý pásek " Pamataj " a dostaneš pěstí!!!!! .Za vás všechny Slováky tady! Necpěte se do našich dějin.V nich jste element naprosto marginální

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.