Celebrity a jejich miláčkové: Jaký pes, takový Carda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Celebrity a jejich miláčkové: Jaký pes, takový Carda!

Benešová neodolala ani experimentování s psími oblečky. Její psi z toho ale příliš nadšení nebyli.
Benešová neodolala ani experimentování s psími oblečky. Její psi z toho ale příliš nadšení nebyli. ( Foto Aha! – Martin Hykl, Herminapress.cz)

Pro nic za nic se neříká, že pes se podobá svému páníčkovi nebo paničce. Dokonale to sedí i v případě známých tváří. A nejen to! Navíc jde o lásku až za hrob. Lucie Benešová (43) si svého miláčka dovezla dokonce z dovolené a Josef Carda Retarda (61) má fenku, která má takové priority, že na ni může manželka právem žárlit!

Zachránkyně Lucie Benešová (43)

Psi: voříšek Potamie 8 let, brabantek Otík 2 roky, italští chrtíci Waldemar a Merlin
„Nejsme chovatelé, spíše máme psy jako koníčka. A hlavně jsou to přece nejlepší přátelé člověka! Takže naši členové rodiny,“ přiznala herečka a manželka hvězdy Tváře Tomáše Matonohy (46) na Psím dnu Prahy 13. Vyvedla tam celou svou psí smečku, včetně Potamie, kterou zachránila na dovolené v Řecku.

Partnerka do postele: Josef Carda (61)

Pes: louisianský leopardí pes Tiffany 2 roky
Pro sporťáka z Tele Tele je fenka nejen pes. „Vítá mě radostně, i když se mnou doma nikdo nemluví, a při chladných večerech mě zahřívá v posteli. Ideální partner, v mém případě partnerka,“ přiznal herec.

Utěšitelka Vendulka Křížová (45)

Pes: irský teriér Bohunka 9 let
Věrným společníkem se pochlubila i herečka a expartnerka Oldřicha Víznera (70). Jelikož po rozchodu s filmovým Saturninem Vendulka prožívá těžké období, největší oporou je jí v současně době kromě dětí právě její milovaná Bohunka.

Začátečnice Veronika Kubařová (30)

Pes: štěně voříška Barney
Herečka patří mezi pejskařky začátečnice. „Za těch šest měsíců, co ho máme doma, nás Barney naučil, že špína neexistuje. Existuje jen mít místo koberce šišky, jehličí a třísky,“ přiznala se smíchem princezna Rozmarýna z Nejkrásnější hádanky.

Lovec zajíců Zdeněk Žák (65)

Pes: německý ovčák císařovna Sissi 1 rok
„Sissi pro mě znamená více pohybu, trpělivosti a sebezapření. Největší radost jí dělá, když se na procházce v poli objeví zajíc a ona se může krásně proběhnout,“ práskl na svého miláčka představitel inženýra Chudého z právě reprízovaného seriálu Život na zámku.

Matka smečky Kateřina Stočesová (37)

Pes: voříšek Bělka 3 roky
Po delší době se ve společnosti objevila i Miss ČR 1998. Vyvenčila nejen voříška, ale také pětiletou Annemarii a dvouletého Christophera, kteří rostou jako z vody. „Bělka je plnohodnotný člen naší rodiny, jako veškeré naše zvířectvo,“ svěřila se modelka.

Krotitelka Jana Stryková (38)

Pes: krátkosrstá kolie Jonáš 11 let
Hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 a vyhlášená bojovnice proti psím množírnám nepřišla tentokrát s pejsky, které odtud zachránila, ale s kolií a tříletým synem Jáchymem. A měla co dělat. Chvíli krotila psa, chvíli dítě. Oba jsou totiž pěkně živí.

Potrhaná pejskařka Tereza Fajksová (28)

Česká Miss Earth 2012 jako jediná přišla na Psí den bez svého miláčka. Ten její je prý plachý, a proto ho hlídal přítel. Hlásili se k ní ale všichni přítomní psi. Žádný z nich jí ale džíny nepotrhal. V módním kousku už přišla.

Smrt milovaného parťáka! Helena Zeťová (36)

Pes: Jack Russell Beník 9 let
Na Psí den byla pozvaná také zpěvačka se svým psem, který bojoval s rakovinou, a proto mu museli amputovat zadní nohu. Z akce se ale omluvila a v neděli na sociální síti oznámila smutnou zprávu: „Děkuju, že jsi tu byl se mnou... Vždycky tě budu milovat, chlapečku můj!“

Na video s Benešovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.