Svatba léta za miliony: Róby od Matragi, píseň od Davida! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Svatba léta za miliony: Róby od Matragi, píseň od Davida!

Novomanželé Tereza N. B. (26) a Ondřej N. (24) na zahradě zámku ve slovenských Čereňanech.
Novomanželé Tereza N. B. (26) a Ondřej N. (24) na zahradě zámku ve slovenských Čereňanech. (Archiv Ivany B. )

Krajkové šaty s vlečkou, vlastnoručně vytvořené Blankou Matragi (64) oblékla na slovenském zámku v Čereňanech Tereza, která byla nejutajovanější nevěstou letošního léta.

Talentovaná Blanka Matragi vytvořila pro nevěstu ručně šité šaty z autorské krajky s tylovou sukní a další krajkou s květinami. „Přišli ke mně do butiku jako úplně prostá, v módě nezkušená rodina a požádali mě o svatební šaty. Nakreslila jsem jim, jaké by nevěstě typově slušely. Je totiž taková holka krev a mlíko, tak jsem zvolila střih, který jí perfektně sedne a celkově jí zeštíhlí," komentovala Blanka tvorbu šatů Blesku.

Na svatbě se objevil i Michal David, který novomanželům věnoval píseň Přenádherný příběh pro Terezu a Ondru, kterou sám napsal a zazpíval. Následovalo 45minutové představení, jeho známých hitů.

Na video z pohádkové svatby se podívejte zde:



Přečtěte si
bursik
6. 9. 2017 • 14:58

PS snimek c 5 jsou cizi ruce !! DEKUJEME AHA

bursik
6. 9. 2017 • 13:35

uzasne saty, jiste i navrharka by si takove prala sama v roce 76.Blanka mela tezkopadny svatebni kostym bez napadu Povedl se ji v Blesku opakovany PR je to sikovna obchodnice.Jen se cpe vsude u cibulky v Muzu dal mluvi cesky jak hotentot ,skoda .Babis take a ta primitivni rec bere temto lidem hodnovernost.Krajane, slechtici mluvi i po mnoha letech nadherne

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.